Week 29; Laatste Weekoverzicht, Heel veel Juffenbandjes, Geslaagd, Animal Crossing en Antwoorden!

by - juli 22, 2020

Leuk dat je meeleest met het laatste weekoverzicht voor de zomervakantie. De laatste week was hectisch, gezellig en onverwachts overweldigend. We waren druk met de 'laatste dingen', werd er een belangrijk examen gehaald en beantwoord ik al jullie vragen over het droomhuis.


Week 29 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag mijn thuiswerkdag en manlief gaat weer een dagje naar Groningen. De jongens hun laatste week naar school. Mijn werkdag begint niet helemaal zoals gepland, maar gelukkig kan ik het allemaal oplossen op afstand.

Vandaag verkoop ik ook mijn eerste producten via mijn nieuwe zakelijke Marktplaatsaccount. Al meer dan 15 jaar ben ik actief met een normaal account, maar nu heb ik ook een account aangemaakt voor mijn webshop. En nu dus de eerste verkoop gedaan, super leuk. Neem even een kijkje op het nieuwe Markplaatsaccount van Taxx Lifestyle.

Zakelijk Marktplaatsaccount

Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en manlief is thuis voor de jongens. Ik besef me dat we met ons werk en vooral werkgevers flink bevoorrecht zijn. Ook al is het soms ook hard werken en zijn er ook minder leuke kanten, over het algemeen mogen we ons maar gelukkig prijzen met hoe we het tot nu toe allemaal kunnen regelen.


Op kantoor val ik met mijn neus letterlijk in de boter. Want er wordt getrakteerd op heerlijke baklava; mijn favoriet.

Baklava

's Avond werk ik nog aan een super leuke dubbele juffenbandjes-bestelling in mijn webshop. Beide juffen worden voorzien van twee bandjes, te leuk. 

Juffencadeau

Woensdag
Vandaag  lekker thuis en doe nog een lesje bodyshape in de sportschool. Waarschijnlijk de laatste, want vanaf volgende week zijn de jongens thuis. Verder maak ik nog twee naamslingers, want er zijn weer wat lieve baby's geboren in onze omgeving. Kraamcadeautjes maken is het leukste dat er is.

Vlaggetjes Kraamcadeau

Verder wordt het weer een heerlijke racemiddag. Zo breng ik de oudste naar de gym, de jongste naar een kinderfeestje. De oudste weer ophalen, bestellingen wegbrengen samen en boodschappen doen. De gymjuf verrassen we deze laatste les een leuke set juffenbandjes om te bedanken voor het afgelopen jaar.

Letterarmbandje

's Avonds om tien uur krijg ik nog een allerlaatste bestelling voor een juffenbandje, het kan nog net ;) Morgen alles in orde maken en bij de klant brengen, zodat het vrijdag gegeven kan worden aan hopelijk een blije juf.

Donderdag
Vandaag weer werken en manlief is weer thuis, sorry :) Vanavond heeft hij een belangrijk examen, dus hij moet nog wel even aan de bak vandaag. Eind van de werkdag rijd ik nog even langs mijn ouders om hun prachtige nieuwe badkamer te bewonderen en ik breng de allerlaatste bestelling weg met het juffenbandje.

Zoonlief schrijft 's avonds een super schattig briefje voor zijn meester, die we morgen nog een klein cadeautje geven. Bij de oudste doen we dit al jaren klassikaal en eigenlijk vind ik dat veel fijner. Maar zo een briefje is ook wel weer super schattig. Manlief slaagt met vlag en wimpel voor zijn examen, beter kunnen we het vervroegde weekend niet ingaan :)

Brief aan meester

Vrijdag
Ik heb lekker weekend en daar was ik echt aan toe. Omdat alles voor het laatst was deze week, moesten we een hoop doen en regelen. De jongens zijn nog een half dagje naar school en dan hebben zij lekker zes weken vakantie. Heerlijk , ik kijk er naar uit, vooral om van het 'heen en weer gerace' af te zijn.

's Middags rijden manlief en ik nog even langs mijn oom en tantetje om pruimen te kopen. Het hele gezin zit lekker buiten dus we kletsen even bij en vertrekken met twee kilo pruimen en een doosje bessen weer richting huis.

Pruimen Kopen Culemborg

Zaterdag
Vandaag lekker een dagje thuis. De oudste heeft een kinderfeestje in de ochtend en de jongste krijgt het broertje te spelen van de jarige job. Die gaan samen met manlief spelen bij de zandput zodat moeders het huis kan opruimen en schoonmaken.

Het lijkt op een grote voorjaarsschoonmaak, want ik pak de hele bovenverdieping aan en ruim eindelijk eens dingen op die al maanden een doorn in het oog zijn. Wat een heerlijkheid, volgende week nog even alle ramen zemen boven en dan is alles vakantieproof.

Halverwege de dag vertrekt manlief voor een vistrip naar België en zodra de mannen op bed liggen, pak ik mijn kans om ons eiland en mijn huis van Animal Crossing eens aan te pakken. Eindelijk een extra kamer aan mijn huis en een schattig slaapkamertje ingericht. 

Animal Crossing New Horizon

Zondag
Vandaag plaats ik het artikel over ons Droomhuis en Tuin online, waar jullie massaal op reageren. Na een klein rondje hardlopen had ik een soort van ontplofte telefoon. Bij deze even een heel kort verhaaltje waarin ik hoop zoveel mogelijk van jullie vragen te beantwoorden in zoverre ik dat nog niet had gedaan.

We hebben absoluut geen verhuisplannen en gaan ook zeker niet de stad verlaten. Sterker nog we zitten hier ontzettend goed. We hebben een ruim, comfortabel en vooral duurzaam huis met om ons heen de liefste en leuke buren die je maar kan wensen op steenworp afstand van de meeste voorzieningen. En zodra de jongens naar buiten lopen is er altijd wel iemand om te spelen. 

Maar soms komt er dus iets op je pad, zoals dit huis en dan ga je toch plannen, tekenen en rekenen. Aangezien dat dat één van onze specialiteiten is, kom je soms dichter bij de werkelijkheid dan je van te voren had gewild. En laat het je dus niet meer los. Helaas is het voor ons op dit moment niet haalbaar omdat de vraagprijs te hoog is voor ons financieel gezien, maar ook voor datgene dat je er voor krijgt. Er moet voor veel geld verbouwd en gebouwd worden. 

Omdat we hier zelf al maanden mee bezig zijn geweest en de emoties een beetje waren ingedaald, waren de reacties op het artikel ontzettend overweldigend en hebben die ons vuurtje weer aangewakkerd. Ik wil jullie bedanken voor alle reacties en tips.

En als je dan diezelfde middag voor de lunch verwend wordt met een heerlijke vers gebakken maisbrood en je kinderen weer de hort op zijn, weet je eigenlijk dat je hier echt op je plek zit ♥

Zelfgebakken Maisbrood

We sluiten deze enerverende dag af met een gezellige verjaardagsborrel bij vrienden in de tuin. En wordt er nog veel nagepraat over huizen, reizen, werken en andere toekomstdromen.

Ik wil jullie hartelijk danken voor het meelezen met dit voorlopig laatste weekoverzicht. Waarin we een hectische, gezellige en vooral overweldigende week afsluiten. We gaan er even zes weken tussen uit en hopelijk zijn we in september gezond en wel weer terug met nieuwe verhalen, avonturen en lekkere saaie weken ;) Bedankt voor het meelezen, de support en tot de volgende keer. 

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: