Week 28; Groningen, Samen thuis werken, Leuke Mediaklus, Emoties, Supriseparty en Tennistoernooi!

by - juli 15, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; het was een volle, bijzondere en emotionele week. Zo reed manlief voor één dagje naar Groningen, was ik druk met een leuke mediaklus, werd ik bevangen door emoties én organiseerden we een geslaagde supriseparty.


Brasserie Streek Culemborg

Maandag
Voor manlief staat er een lange dag op de planning; even heen en weer naar Groningen om een paar uurtjes te werken. Voor ons gewoon een normaal school- en werkdag op het programma. Verder maak ik nog even de balans op van het weekend. 


Er gingen namelijk twee leuke bestellingen met armbandjes de deur uit en werd mijn Doelen en Duurzaam van juni iets minder goed gelezen dan gemiddeld. Mocht je het gemist hebben, dan kun je het artikel hier nalezen.

Armbandjes Taxx Lifestyle

's Avond weet ik niet wat ons overkomt, we zitten in een goede flow. Manlief en de oudste koken samen een gezonde maaltijd en die kleine en ik dekken samen de tafelen. Tijdens het wachten spelen we gezellige een potje Triominos. Het moet niet gekker worden; en ideaal gezinnetje voor maar liefst drie kwartier ;)

Koken en Triominos

Dinsdag
Als de jongens naar school lopen, fiets ik even snel naar een jarige jet om een kaart en klein cadeautje te bezorgen. Ik hoop dat de kleine meid het leuk vind!

Arnbandje TaxxLifestyle

Vandaag werken manlief en ik allebei thuis. Niet helemaal zoals gepland en ook helemaal niet handig. Maar door het nieuwe Groningen-avontuur is dit wekelijkse kost tot aan de vakantie. Dus de komende weken ruil ik mijn thuiswerkdag wel even om ;)

Samen Thuis Werken

Ook start vandaag een nieuw avontuur. Op Social Media zal ik belangeloos een leuke actie promoten van de Culemborgse ondernemers. Er zit ontzettend veel werk in en ook nog wel een slapeloze nacht hier en daar. Maar ontzettend leuk om te doen en een mooi leerproces. Check even dit artikel of like en support mijn berichten op Social Media.

Gele Tas CLMBRG

Woensdag
Vandaag mijn parttime dag en het wordt onbedoeld een hele drukke dag. Als je me nu vraagt waarmee? Geen idee! Ik start de dag met voor het eerste weer een lesje in de sportschool sinds maart. Best spannend, maar prima te doen. Kleine groep in een grote ruimte en ik koos er bewust voor om bij een open raam te gaan staan. Les van the master himself en dat zal ik de komende dagen wel voelen.

Bodyshape Kettle Bell

Verder druk met mijn social media klus en als de jongens uit school komen tot aan een uur of half tien in de avond word ik een soort van geleefd. Gymmen, vriendjes ophalen die komen spelen, gezellig bezoek, proefles van de jongste en zo kan ik nog wel even door gaan. 

Donderdag
Vandaag weer een nieuwe werkdag en dat is na gisteren echt even bijkomen ;) Na het werk langs mijn ouders die ik help met wat digitale dingen en ik bewonder de vorderingen van hun nieuwe badkamer. Daarna lekker naar huis en weekend vieren.

Vrijdag
Vandaag komt dan eindelijk mijn blog online waarin ik de actie promoot van de Culemborgse Ondernemers. De hele week naar toe gewerkt en nu het allemaal live is, is het toch een soort van opluchting. Al blijf ik jullie op de hoogte houden natuurlijk.

Wees Loyaal, Koop Lokaal

Nadat ik een rondje hardgelopen en gedoucht heb, ga ik op de koffie bij een vriendin. Lang geleden, dus veel bij te kletsen. Daarna de jongens weer uit school, waarvan de oudste direct doorgaat naar een kinderfeestje. Ook geef ik vandaag mijn eerste tas weg aan iemand die het heel dik verdiend op dit moment. Ik vul de tas met allerlei lekkernijen van Culemborgse ondernemers. 

Een paar vriendinnen komen spontaan op het idee om even gezellig een borrel te doen bij een brasserie in de stad. De jongste en ik fietsen er even een uurtje heen, want de oudste komt weer terug van het kinderfeestje. Mama klets even gezellig een uurtje bij en meneertje speelt de hele tijd met andere kinderen in het speelhonk.

Brasserie Streek Culemborg

Als ik met mijn twee kleine mannen weer op de bank 'We Want More!' zit te kijken, krijg ik een overdosis van dankbaarheid over me heen. Het kan door de twee wijntjes komen, maar het voelt echt als over de top geluk. Vanochtend gezellig met een vriendin bijgekletst over echt fijne onderwerpen waarin we een op dezelfde lijn zitten.Vandaag gelukkig weer iemand gezien, waar ik me flink zorgen over maakte de afgelopen dagen en de spontane borrel van net met vriendinnetjes, waarbij de kinderen heerlijk hebben gespeeld. Morgen nog een hele belangrijke en spannende dag voor de boeg met weer een heel stel andere vriendinnen. Ik kan het niet omschrijven, maar ik kan wel huilen van geluk.

Zaterdag
Vandaag dus die spannende en emotionele dag voor de boeg. Vandaag zal voor mij de hele dag in het teken staan van een supriseparty voor een vriendinnetje. Na een aantal jaar haar verjaardag niet gevierd te hebben, door diverse omstandigheden, besloot ik een paar weken geleden een andere vriendin te polsen hoe zij erover dacht om haar dit jaar eens in het zonnetje te zetten. 

Afgelopen weken alles bekokstoofd met een paar vriendinnen en zo zal vandaag geschieden dat zij denkt dat zij een vriendin ophaalt om naar een voorstelling te gaan. Maar dat wij daar dus allemaal zijn om haar te verrassen met een cadeau, lekker eten en natuurlijk drank ;) 

SupriseParty

De verrassing was een mooie en emotionele climax voor iedereen. Maar voor mij echt een afsluiting van een paar emotionele dagen. De jarige job wist echt helemaal van niets en het werd een gezellige middag en lange avond!

Zondag
Manlief en de oudste doen vandaag mee aan een familietoernooi bij de tennisvereniging. Uiteraard gaan wij nog even kijken voor de nodige support en met drie gezellige partijen werd het een geslaagd toernooi.

Tennis CTV De Doelen Culemborg

De rest van de dag lekker thuis, boodschapjes, wasjes vouwen en lekker relaxen. 's Avonds maken we voor het eerst mosselen thuis. Al best vaak gegeten, maar nog nooit zelf gekookt. Maar heel goed bevallen, dus dat kunnen we vaker doen.

Mosselen Eten

En zo sluiten we weer een drukke week af, die door verschillende omstandigheden best emotioneel beladen was met als climax het feestje. Maar ook de dankbaarheid voor alle lieve vrienden en kennissen die deze week in beeld kwamen. Heel erg bedankt voor het lezen en tot volgende week. Dan zal het laatste weekoverzicht verschijnen voor onze welverdiende blogpauze.

You May Also Like

4 Comments

 1. Hoi Miranda, weer helemaal gelezen en iedere keer verbaasd dat het allemaal toch wel op rolletjes verloopt. Zelf nu in deze corona tijd druk met een maandelijkse podcast op de site van de Nationale Ziekenomroep (www.nationaleziekenomroep.com), iedere maand aandacht voor 35 boeken, de auteur leest in de meeste gevallen zelf de achterflap voor en dat geeft dan totaal een mooie podcast. Een advies aan iedereen om er even naar te luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je zo lekker bezig bent, Evert. En bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Hoi Miranda , ik las net op het blog Met Volle Teugen dat ze heel veel winkelwagenmuntjes heeft misschien zit er iets bij voor je zoon, Gr, Cisca Servie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Cisca. Ik heb het gezien dankzij jouw tip, ik heb gereageerd en ga er achter aan.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: