Week 27; Mijlpaal, Bijna Even Groot, Gymmen, Juffenbandjes, Opruimen en Animal Crossing.

by - juli 08, 2020

Leuk dat je weer meeleest op mijn blog met een nieuw weekoverzicht. Deze week behaalde ik flinke mijlpalen op mijn blog, groeiden niet alleen mijn blog, gingen we sinds hele lange tijd weer gymmen en hadden we een heerlijk weekend thuis!Maandag
Gisteren had ik het al een beetje door, maar vanochtend check ik toch nog een keer de Analytics van mijn blogpost van de keuken en make over video. Ongelofelijk; er zijn gewoon 1200 mensen op het artikel afgekomen, hoe dan!? Echt fantastisch, nooit verwacht!

Google Analytics

Zoals jullie altijd kunnen lezen in de maandelijkse Doelen en Duurzaam zit ik tegenwoordig zo rond de 2500 unieke bezoekers per maand, nu dus op één dag 1200. Ik kan het nog steeds geloven. Mocht je het artikel inclusief video gemist hebben, dan kun je het hier nog even nalezen.

Helaas geen tijd voor sterallures, want we mogen vandaag gewoon weer aan de arbeid en naar school ;)

Dinsdag
Weer een heerlijke thuiswerkdag, zoals ik vorige week al uitgebreid vertelde; ik word er blij van. Het hoeft echt niet iedere dag, want kantoor vind ik ook heel fijn. Maar je kan zoveel doen thuis en tussendoor alvast wat in het huishouden, zodat je 's avonds niet nog eens van alles hoeft te doen.

Vandaag moet de oudste nog even langs de schoolarts, vanwege zijn lengte. Door de Coronacrisis krijgt hij netjes een briefje mee naar huis met zijn lengte erop en de mondelinge boodschap dat het net op de rand van de maatstaf zit. Meneer is gewoon als 1,65 meter lang, nog 13 centimeter en dan heeft hij mij ingehaald. Echt ongelofelijk!


Woensdag
Vandaag weer lekker thuis en de jongens een halve dag naar school. Ik had me voorgenomen om een klein rondje te gaan hardlopen maar het regent pijpenstelen en dat houd voorlopig niet op. Dan maar een kleine workout.

Workout YouTube

Gisteravond kregen we een appje dat vandaag eventueel de gym weer start. Ik had verwacht dat de jongens er geen zin in zouden hebben voor die drie keer nog voor de vakantie. Maar ze riepen volmondig ja!


Dus daar zijn we weer, of we nooit weg geweest zijn. De jongens lekker gymmen en ik doe wat boodschapjes. Heerlijk weer die burgerlijkheid!

Sportbalans Culemborg

Donderdag
Vandaag weer een normale werk- en schooldag. Vandaag krijg ik de maandelijkse statistieken van mijn blog binnen. Ongelofelijk, wat een mijlpaal! Er zijn in de maand juni gewoon meer dan 4000 unieke bezoekers op mijn blog geweest. Ik wil via deze weg dan ook iedereen bedanken die de moeite neemt om mijn blog te lezen.

Bij thuiskomst ontdek ik mooie tomaatjes in onze tomatenplant. Daar zij we blij mee. De aardbeienplant is er nu wel een beetje klaar mee, dus nu gaan we over op de cherrytomaatjes.

Cherrytomatenplant

Vrijdag
Ik start de dag met mijn gemiste hardlooprondje van afgelopen woensdag. Heerlijk, daarna druk met het huishouden en andere klusjes. De jongens krijgen vandaag de rapporten mee naar huis. Ze hebben beiden een prachtig rapport en zijn over naar de volgende groep. 

De rest van de middag lekker spelen, chillen en de standaard tennisles voor de oudste. Ik freubel de laatste juffenbandjes in elkaar. Ben je nog op zoek naar een voordelig juffencadeau voor het einde van het schooljaar. Kijk dan even in mijn webshop.

Juffencadeau

Na het eten breng ik nog een leuke bestelling weg en kijken we gezellig met de jongens naar 'We Want More'.

Zaterdag
Vandaag rommelen we lekker een dagje in huis. Het is ook druilerig weer, dus we hebben weinig keus. Manlief en ik gaan zelfs nog even een uurtje rommelen op zolder. Met als resultaat twee zakken met kleding en oude gordijn naar de kledingbak en een doos met karton de deur uit. Heerlijk, dit voelt echt als een opluchting. 

Opruimen

Zondag
Ook vandaag weinig op de planning. Manlief en ik starten beiden de dag met een rondje hardlopen, daarna lekker relaxed ontbijten, douchen en opruimen. Ook mag ik nog een leuke bestelling wegbrengen van twee juffenbandjes die ik vrijdag maakte.


's Middags komt er nog gezellig een klasgenootje spelen van de oudste en ik werk mijn tuintje bij in Animal Crossing. Deze perfectionist vind het best lastig met met zijn drieën op één eiland te leven. De jongens hebben namelijk ook allebei een eigen account en dat betekent dat we op een eiland leven. Helaas is dit vergelijkbaar met het echte leven, dus hun tuintjes en huizen zijn één grote puinzooi ;)

Animal Crossing

En dat was het weer voor deze week. Even wat minder te melden dan normaal, maar die weken zitten er nu eenmaal ook bij. En dat is stiekem best lekker. Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: