Blijf Loyaal en Koop Lokaal!

by - juli 10, 2020

Na een verwarrende periode lijkt er eindelijk weer wat leven in de gastvrije binnenstad van Culemborg te komen. De Coronacrisis heeft de ondernemers hard geraakt. Gelukkig waren daar al mooie initiatieven zoals bijvoorbeeld de actie 'wees lokaal, koop loyaal'. Omdat veel Culemborgers hier gehoor aan gaven, willen de ondernemers deze zomer graag wat terug doen voor deze trotse loyale kopers. 

Gele Tas CLMBRG

Culemborgse Duurzame Tas

Bij diverse Culemborgse ondernemers kun je de komende periode een duurzame tas bemachtigen. De ondernemers zullen de tas combineren met een leuke actie. Bijvoorbeeld bij aankoop van bepaalde producten, diensten of tegen een kleine vergoeding. De mooie duurzame katoenen tas, naar een eigenzinnig ontwerp van de Vrijstad Drukker, is hip en helemaal van deze tijd. 

Zomeractie Tas Culemborg

Lees ook: Drukwerk Nodig?

Op vier juli was onze wethouder van Economische zaken Monica Wichgers de eerste die deze mooie tas in ontvangst mocht nemen. Deze tas werd haar aangeboden door de ondernemers van de Culemborgse binnenstad. Wil jij ook zo een mooie tas?

Fietstaxi Culemborg

Houd dan mijn Instagramaccount in de gaten voor de deelnemende ondernemers. Ik zal een highlight aanmaken met de ondernemers die meedoen. Hieronder een selectie van de grote groep ondernemers die mee doen. Mocht je nou zelf deze hippe tas hebben bemachtigd, is het misschien leuk om het te posten op Social Media. Tag mij (@taxx_life_blog) en eventueel de desbetreffende ondernemer op Instagram of Facebook.

Gele Tas Culemborg

Na het in ontvangst nemen van de tas mocht de wethouder ook nog een ritje maken met de fietstaxi. Deze fietstaxi zal de komende weekenden rondrijden in Culemborg onder het motto 'Leuk dat je er weer bent!'. 

Zomerpromotie: Ritje met de Fietstaxi

Gedurende vier weekenden in juli en augustus zal de fietstaxi op zaterdag en zondag je van en naar de binnenstad van Culemborg brengen. Duurzaam en comfortabel! Op zondag is er de mogelijkheid voor een toeristische rondrit in en rondom de binnenstad van ongeveer 20 minuten.

De kosten zijn als volgt: Een reguliere rit is 1,- euro per persoon enkele rit. Een toeristische rit op zondag van ongeveer 20 minuten is 2,- per persoon. Bewaar je kaartje want bij sommige ondernemers kun je deze inwisselen tegen een kop koffie, korting of iets anders. Kijk bij desbetreffende ondernemers naar de voorwaarden. Om de rit te bestellen bel: 06-401 98 359. De fietstaxi rijdt tussen 10.00-17.00 uur.

Fietstaxi Culemborg

Dus mensen blijf ook deze zomer loyaal en koop lokaal. De Culemborgse ondernemers zullen dit erg op prijs stellen en er voor zorgen dat het winkelen in de Culemborgse gastvrije binnenstad leuk en gezellig blijft.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: