Zomervakantie & Blogpauze!

by - juli 26, 2020

Schreef ik in december nog dat ik het rustiger aan wilde gaan doen met bloggen, omdat ik zelf ook wat meer rust wilde. Staan we nu ineens midden in de zomervakantie en is weer een blogjaar voorbij gevlogen. In dit artikel vertel ik alles over wat er de komende weken op mijn blog gaat gebeuren en geef ik een tipje van de sluier over de plannen daarna.

Blogpauze
Afbeelding van Pexels via Pixabay 

Iedere jaar neem ik een blogpauze tijdens de zes weken schoolvakantie van de jongens. Om zelf ook even geen druk te hebben voor het schrijven van artikelen. Ik gaf in december al aan dat ik het eigenlijk wat rustiger aan wou gaan doen en meer bestaande artikelen wilden gaan delen. Maar daarna ging het zo goed, dat ik dat uiteindelijk alleen met Pasen heb gedaan. Verder verschenen er iedere week keurig twee nieuwe artikelen.

Terug naar nu; afgelopen woensdag kwam het laatste weekoverzicht online, daar gaan we nu lekker zes weken pauze van nemen. Er zal, zoals gewoonlijk, iedere eerste zondag van de maand een nieuwe Doelen en Duurzaam geplaatst worden om jullie op de hoogte te houden. Dat is dus al volgende week! Maar verder neemt deze dame even een blogpauze. 

Dit houdt in dat ik op woensdag en zondag een leuk bestaand artikel deel via Instagram en Facebook, maar er geen nieuwe artikelen op mijn blog verschijnen. Waarschijnlijk zit hier wel wat leuks voor je tussen, want misschien heb je het gemist. Of volg je ons pas sinds kort en zijn er oudere artikelen die je nooit gelezen hebt. Hou dus mijn socials in de gaten, keuze genoeg welk kanaal je wilt volgen;

Instagram => https://www.instagram.com/taxx_life_blog

Facebook => https://www.facebook.com/taxxlifeblog

Snapchat => https://www.snapchat.com/add/mirandatax

Youtube => https://www.youtube.com/channel/UC0ZnpPSx4BvjxH-v97BmBZg

Pinterest => https://nl.pinterest.com/TaxxLifeBlog

Wij gaan als gezin lekker genieten van zes weken zomervakantie uit en thuis. We hebben een aantal leuke dingen op de planning staan. Uiteraard zal ik dit uitgebreid delen als we in september weer terug zijn. Ook hebben jullie nog een aantal dingen te goed tegen die tijd. Zoals de nieuwe indeling van onze spaarpotjes, de invloed van mijn visionboarddeel twee van de Instagram Tutorial en voor de oplettende Instagramkijker hebben we nog een onafgemaakte kleine ruimte in huis.

Genoeg stof dus voor een heel nieuw blogjaar. Bij deze wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken voor het meelezen in het afgelopen blogjaar. Wens ik jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe en hoop ik dat jullie ondanks de Corona-ontwikkelingen lekker kunnen genieten van jullie naasten. En hoop ik jullie allemaal in september weer terug te zien met nieuwe, leuke en inspirerende artikelen. Dikke kus!

You May Also Like

5 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: