Week 26; Editen, Zomerdekbed, Reservekopie, Top Werkdag, Vissen en Shoppen in Utrecht!

by - juli 01, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; de week begon redelijk rustig en genoten we van de zomerse temperaturen. Verder had ik een heerlijke werkdag, deden we aan selfcare en hadden we een heerlijk weekend dat eindigde in Utrecht.


Oude Gracht Utrecht

Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Het schijnt een warme week te worden, dus het lijkt er op dat iedereen al in de stemming is. Nog maar even afwachten wat het wordt. 's Avonds begin ik aan het editen van de make-over video van de keuken en woonkamer, ik wil hem graag aanstaande zondag online zetten.

Editen YouTube


Dinsdag
Vandaag lekker thuis werken, ik vind deze dag toch wel lekker hoor. Rustig opstarten en als de mannen naar school zijn, kun je lekker doorwerken en af en toe iets in het huishouden doen.

Zoals vandaag bijvoorbeeld. Nog voor de jongens naar school zijn heb ik ons bed al verschoond en het winterdekbed verruilt voor het zomerdekbed. Als de jongens de deur uitlopen start ik mijn werklaptop op en start de werkdag met een lekker ontbijtje. Love it!


Woensdag
De jongens een half dagje naar school en het is mij te warm om te gaan sporten. Ik weet het, watje! Ik doe het één en ander in huis en doe iets wat ik al heel lang had moeten doen; een reservekopie maken van mijn Macbook.

Iedere dag krijg ik een melding en inmiddels stond de teller op 406 dagen dat er geen reservekopie is gemaakt. Het is even een klusje voor ik hem goed aan de gang krijg. Maar als hij eenmaal draait, draait hij en dan gaat het goed. Top!


Daarna lekker genieten in de tuin van het mooie weer en het zwembad! 's Avonds lekker barbecueën en zo sluiten we een heerlijke zomerse dag af!


Donderdag
Na de heerlijke dag van gisteren vandaag weer aan de arbeid en een hele dag naar school. Valt dat even tegen. Ik besluit vandaag eens gek te doen en mijn jurk aan te doen naar het werk. Ook de baas doet eens gek, want we worden getrakteerd op ijs.


Én we maken sinds hele lange tijd weer eens een ommetje tijdens de lunchpauze. Dat kan wel een jaar geleden zijn dat we dat gedaan hebben. Wat een heerlijkheid en een geluk dat je binnen één minuut in dit mooie natuurgebied bent.


Manlief is vroeg thuis en neemt de mannen uit school mee voor een frisse duik bij een zwemplas bij ons in de buurt.

Vrijdag
Vandaag is het tijd voor selfcare. Ik start de dag in de schoonheidssalon voor een fijne pedicure- en een gezichtsbehandeling. Door het Corona-gebeuren alweer even geleden dus het was ook geen overbodige luxe. 's Middags nog meer selfcare maar dan minder leuk. Met het hele gezin naar de tandarts voor controle. Gelukkig geen gaatjes.

Bij thuiskomst gaat de oudste gelijk door naar een gezellig feestje bij een vriendje in de buurt. Tijdens zijn afwezigheid verander ik zijn kamer. Zijn lage speelplek wordt vervangen voor een 'echt' bureau. Dit bureau scoorde ik van de week op Marktplaats. Bij thuiskomst blij verrast!

Marktplaats Bureau

De andere twee mannen gaan een avondje vissen. Lekker zwemmen, varen en vissen. Hoe lekker is dit, jaloers dat ik niet mee ben gegaan.


Zaterdag
Vandaag lekker een dagje thuis op het programma. Huishouden, boodschapjes en ondanks het mindere weer duiken de jongens toch nog even het zwembad in. 's Middags druk met mijn blog en webshop. Ik maak de make-over video af die morgen op mijn blog komt en ik mag twee leuke vrije tekst slingers maken voor een bestelling in mijn webshop.


Zondag
Om het hardlopen niet helemaal te laten verslonzen loop ik op mijn oude schoentjes weer een rondje van drie kilometer. Voel me rug nu meer dan vorige week en mijn conditie is echt ruk. Maar blij dat ik dit weer kan, al moet ik er erg hard aan trekken.

Rond de middag rijden we naar Utrecht. Voor het eerst sinds het hele Corona-gebeuren en we gaan met de auto. Even een tip van Flip; je kunt een parkeerplek reserveren midden in het centrum voor bijvoorbeeld vier uur voor maar € 8,50. Een dagkaart is 15 euro, dat is geen geld als je het vergelijkt met de kosten van het openbaar vervoer.


De jongens hebben het één en ander nodig en we hadden ook wel zin om er weer even op uit te gaan. Sommige winkels hebben we wel vermeden in verband met drukte maar verder was het prima te doen. De jongste was zeer geslaagd; Dunkin' Donuts en stoere badslippers!

Utrecht

En dat was het weer voor deze week; een fijne, rustige week met een heerlijk weekend! Nog drie weken en dan is het zomervakantie, het aftellen is begonnen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

 1. Grappig dat je zomerdekbed er nu pas af was. Superlaat, haha! Wij liggen al maanden onder het zomer dekbed en man ligt zelfs al weken onder alleen een lakentje vanwege de hitte. Blijkbaar hebben jullie een cool huis :)
  Heb je zin in de zomervakantie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht wel dat we één van de laatste zouden zijn wat betreft dat zomerdekbed. Maar ik vind het zo fijn zo een dekbed, ben ook blij dat het nu weer wat cooler is en weer lekker 'onder de wol' kan kruipen. Zeker zin in de vakantie. Leuke dingen op het programma!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: