8 Valentijn Cadeau Tips!

by - januari 31, 2021

Nog even en het is Valentijnsdag; de dag om je geliefde(n) extra te verwennen. Maar wat moet je geven? Hoe vind je een origineel Valentijnscadeau? In dit artikel geef ik acht tips, van gratis D.I.Y.'s tot luxe pakketten, om jouw geliefde(n) extra in het zonnetje te zetten. 

Cadeautips Valentijnsdag
Foto door alleksana via Pexels

Wat is nou eigenlijk leuker om te geven? Een zelfgemaakt cadeau of een mooi luxe product die je in de winkel koopt. De meningen zullen hierover verdeeld zijn, daarom komen alle opties aan bod en dus voor ieder wat wils.


1. DIY Valentine Cake & Cookies

Bak een Valentijnstaart voor je geliefde, want zoals het spreekwoord zegt; 'Liefde gaat door de maag!' Ook een leuke tip om samen met de kinderen te doen en het hoeft helemaal niet moeilijk ze zijn. Maak een mooie cake, in welke vorm dan ook, en versier deze met vers fruit en vrolijk gekleurde snoepjes. Voor de echte keukenprinsen of prinsessen onder ons; je kunt altijd een stapje verder gaan.

Valentijnstaart D.I.Y.

2. Geschenkset Rituals

Niets is lekkerder om te ontspannen in bad, onder de douche of jezelf in te smeren met een heerlijke bodycreme. Het merk Rituals is dan ook bij uitstek het beste merk wat betreft geschenksets op dit gebied. Een genot om te geven en om te krijgen.

Rituals pakket Valentijnsdag

3. DIY Hartjes Boekenlegger

Bij Lindi van Linspiration.nl vond ik deze geweldige boekenleggers in de vorm van een hart. Je kunt ze gemakkelijk zelf vouwen en zien er ook nog eens leuk uit. Een leuk en origineel zelfgemaakt cadeau voor de echte boekenwurm.

Boekenlegger Valentijsdag

4. Support your Locals

Natuurlijk is het in deze tijd juist goed om de kleine lokale ondernemers te steunen. Ik denk dat er genoeg ondernemers in jouw omgeving zien die leuke Valentijnsacties voeren. 

Woon je in de omgeving van Culemborg dan kun je bijvoorbeeld je geliefde een cadeaubon geven van zijn of haar favoriete schoonheidssalon of verrassen met mooie lingerie, heerlijke ambachtelijke chocolade en/of een mooie bos bloemen.

Support Your Locals Culemborg

5. DIY Foto Collage

Maak een mooie collage met foto's van jou en je geliefde. Je kunt zelf een mooie collage plakken met losse uitgeprinte foto's of deze aan een rek hangen met knijpertjes. Je kan een collage-fotolijst kopen of een collage laten drukken op canvas. Dit cadeau is absoluut een schot in de roos.

Valentijnsdag Foto Collage rek

6. Valentijn Verwenpakket

Met dit mooie Alles-in-Een-Valentijns-pakket heb je alle ingrediënten in huis voor een geslaagde Valentijnsdag. Chocolade, bloemen, massage olie en kaarsen, meer heb je niet nodig ;) Dus hou je van simpel, snel en makkelijk, bestel dan dit pakket.

Alles in 1 Valentijnspakket


7. DIY Hartjes Slinger

Deze leuke hartjes slinger kwam ik tegen op moodkids.nl. Heel simpel om zelf te maken en heel erg leuk om dit bijvoorbeeld samen met de kinderen te doen. Heel veel zoete hartjes op een rij, als dat geen liefdesverklaring is!


8. Duurzame Valentijn

Het is altijd goed om een aan het milieu te denken, dus waarom niet met Valentijnsdag? Een duurzaam cadeau hoeft niet duur te zijn en een beter milieu begint bij je zelf, toch? Bijvoorbeeld deze mooie RVS Goudkleurige Rietjes voor in de smoothie of een koffietje. Wie wordt daar niet blij van? Voor meer duurzame oplossingen, check mijn webshop.

Goude RVS Rietje

Misschien heb ik je kunnen inspireren in de zoektocht naar een origineel Valentijnscadeau en anders zijn er genoeg andere opties. Of misschien doe je er wel helemaal niet aan, wat ik me ook goed kan voorstellen. Ik wil in iedere geval iedereen veel liefde toe wensen, Valentijnsdag of niet, met of zonder cadeau ;)

Dit artikel bevat affiliate linkjes.

You May Also Like

1 Comments

  1. Bedankt om mij al op de hoogte te brengen van al die goede tips! Nu alleen nog een vriendinnetje zoeken. :P

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: