Week 4; Arme Poes, Boek Vol, Webshop Gesloten, Online Bakles en Doodsaai Weekend!

by - februari 03, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; het was een rustig weekje en misschien wel een beetje saai! Het thuisonderwijs ging niet altijd even lekker, werd ongevraagd mijn webshop gesloten en bakten we deze heerlijke Carrot Cake Truffels via een gezellige online baksessie! 

Week 4 Taxx Life Blog Weekoverzicht

Maandag
Vandaag wordt onze kleine Sam eindelijk verlost van haar hechtingen en de kap. Tenminste dat dachten we, de hechtingen zijn goed geheeld en worden verwijderd. Helaas moet de kap nog even opblijven zodat ze niet alsnog aan de wond gaat likken en bijten. 

Poes met kap

Gelukkig heeft ze zelf minder last van de teleurstelling dan wij. Verder is het een normale school- en werkdag en eigenlijk geen bijzonderheden. Al was het avontuur van Sam bij de dierenarts natuurlijk bijzonder genoeg.


Dinsdag
Ook vandaag weer aan het thuisonderwijs en werk, het is niet helemaal onze dag. Om twaalf uur ben ik er dan ook wel aardig klaar mee. Gelukkig is oma zo lief dat ze even kibbeling brengt, jammie.

Thuis Werken en Thuis Onderwijs

Maar ik ben echt blij als het schoolwerk klaar is en ze naar buiten kunnen. Kan ik tenminste echt even aan mijn eigen werk. Het is gewoon geen ideale combinatie; thuiswerken en half voor juf spelen. Als ze even lekker hebben buiten gespeeld is alles snel weer vergeven en vergeten. 

Woensdag
Vandaag weer aan de bak voor school, maar nu zonder thuiswerk voor mij. Dat scheelt een hoop en het loopt allemaal stukken beter als gisteren. Het lukt zelfs, weliswaar in etappes, om de badkamer een grote beurt te geven. Dat doet een mens goed!

Ook oefenen we even met Sam zonder kap. Dit gaat nog niet helemaal lekker, dus het is van korte duur. En zoals je op de foto ook kan zien hebben we het boek vol van de voetbalplaatjes! We willen iedereen heel erg bedanken voor het meesparen en persoonlijk brengen van de plaatjes. Mocht je zelf nog op zoek zijn, geef even de nummers door dan kijk ik in onze flinke stapel met dubbelen.

Voetbalplaatjes Albert Heijn 2021

's Middags ga ik sinds anderhalve week weer even lekker sporten bij een vriendin in de tuin. Nog wel met frisse tegenzin, maar achteraf gezien blij dat ik geweest ben. En omdat ik er toch lekker in zit doe ik na het avondeten nog een yoga sessie. 

Donderdag
Vandaag kom ik er achter dat mijn webshop gesloten is :( Hoe dan? Na wat speurwerk blijkt dat de voorwaarden van mijn webwinkelprovider zijn aangepast. En dat ik nog maar 10 artikelen in plaats van 50 artikelen in mijn shop mag hebben. Ik vind dat nog al een verschil en echt een onredelijke aanpassing. 

Webshoop Artikelen Taxx Lifestyle

Ik verwijder dus aardig wat artikelen uit mijn shop en probeer sommige artikelen als één artikel te plaatsen met meerdere opties zoals kleuren en maten. En dan maar eens na gaan denken wat ik nou echt wil. Misschien toch twee webshops maken? Één voor mijn slingers en andere creativiteiten en één voor mijn nieuwe duurzame en gezondheidsartikelen. Of er gewoon helemaal mee stoppen? Wordt vervolgd......

Vrijdag
Vandaag doen we echt iets heel leuks met school. Natuurlijk hebben we het gewone thuisonderwijs programma, maar 's middags om half twee gaan we bakken. Met zijn allen (vrijwillig) online en de juf gaan we Carrot Cake Truffels maken.

Ingredienten Carrot Cake Truffels

Een goed begin is het halve werk, dus we zetten alle ingrediënten al helemaal afgewogen en afgepast klaar. Het is een ontzettend gezellig om zo met zijn alleen online te bakken en bij iedereen een kijkje in de keuken te mogen nemen. Het eindresultaat is zeer geslaagd en ontzettend lekker. 

Carrot Cake Truffel

Een heerlijke middag met heel veel positieve energie! Het is daarna wel even haasten naar de tennis, maar dat geeft helemaal niks. 's Avonds kijken we uiteraard The Voice en sluiten we een leuke dag af.

Zaterdag
Vandaag een lekker rommeldagje op het programma. Huishouden, bestellinkje maken, boodschapjes doen enzovoort. Ook ruimen we weer lekker op, op zolder; een doos met oud papier en een vuilniszak vol met zooi weg!

NaamSlinger Taxx Lifestyle

Ook hebben we vandaag de kap definitief verwijderd bij Sam! Gelukkig gaat het nu wel goed en zijn we eindelijk bevrijdt van de kap. Kunnen we eindelijk weer terug naar 'normaal', zoals het deksel weer op de kattenbak en de etensbakjes op de grond. ;)

Zondag
De oudste en ik maken weer een wandelingetje door Culemborg in het heerlijke winterzonnetje. We bezorgen gelijk even de naamslinger, die ik gisteren maakte. En we gaan even langs bij opa en oma.

Wandeling Culemborg Taxx Lifestyle

Op de terugweg komen we dit bankje tegen met de tekst 'love you'. Hoe toepasselijk op de dag dat ik het Valentijnsartikel plaatste met acht cadeautips voor Valentijnsdag.

Bankje Valentijnsdag

De rest van de dag rommelen we lekker in huis, werk ik aan mijn blog en wordt er lekker gespeeld met vriendjes door de jongens. Helemaal prima en we sluiten weer een fijne week af. Ik wil jullie weer bedanken voor het meelezen, ik hoop dat het nog een beetje interessant is, en graag tot volgende week! 

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: