Vrienden van Amstel Live VIP

by - februari 09, 2020

Januari 2019; tijdens een gezellige verjaardag kwam het idee om naar de Vrienden van Amstel Live te gaan. Geen doorkomen meer aan natuurlijk om nog kaarten te krijgen, dus wij boekten een veel te duur VIP-arrangement met eten en een afterparty. We konden gelijk aftikken en wij hadden iets moois om naar uit te kijken. Een jaar lang ;)


Hotel Bruno

En toen was het ineens zover, op zondagmiddag vertrokken we met vrienden richting hotel Bruno aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Voor dit hotel even een dikke shoutout, want voor deze prijs deze kwaliteit op deze locatie zit je echt goed. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goed en betaalbaar hotel.

Bruno hotel Rotterdam


Vrienden van Amstel Live VIP

Wij waren niet de enige Vrienden van Amstel Live-gangers, maar dat mocht de pret niet drukken. Om vijf uur pakten wij de metro om twee haltes verder weer uit te stappen bij de Ahoy. Via een speciale ingang gingen we naar binnen.


We werden ontvangen in een prachtig aangeklede hal met uiteraard een drankje, deze hal is het Amstel-VIP-dorp. In deze hal stonden allemaal mooie standjes met lekker eten. In het midden van de hal was een hoog terras.


Het eten is van goede kwaliteit en met een luxe uitstraling. Op het hoge terras kon je lekker zitten, eten en drinken. Dit was echt heel goed geregeld, ondanks dat het best wel druk was.

Vrienden van Amstel live VIP

De heren hadden een hele fijne tafel gescoord die we om en om verlieten om wat lekkers te halen. Halverwege het eten was er een live optreden van Nick en Simon, Thomas Acda en Diggy Dex.

Vrienden van Amstel live VIP

Rond half acht werden we begeleid naar de grote zaal waar het echte feest rond acht uur zal losbarsten. Tot acht uur speelden de deelnemende artiesten liedjes op het kleine midden podium.

Vrienden van Amstel Live Ahoy

Vrienden van Amstel Live De Show

We hadden mooie plekken op het VIP-deck dicht bij één van de podia en een goed uitzicht op de andere podia. Rond acht uur barstte het feest van de Vrienden van Amstel Live los. Guus Meeuwis, Rowwen Hèze en André Hazes trapten de boel af.


Ik kan niet omschrijven; maar het was echt een hele bijzondere avond met allerlei soorten muziek, emoties, herinneringen en gevoelens. Echt een unieke ervaring die aan één stuk door ging. Ineens was het dan ook elf uur en was daar een verpletterend afsluiter met heel veel water op het podium. Echt ontzettend gaaf en wat een show!

Vrienden van Amstel LIVE Afsluiting

Vrienden van Amstel Live Afterparty

Daarna was en nog een kleine afterparty in de hal waar we ook hebben gegeten. Er stond een DJ die nog plaatjes draaide en er waren frikandellen speciaal die je onbeperkt kon eten ;) Met als goodiebag een originele Vrienden van Amstel Live-bierpul vertrokken we weer naar ons hotel.

Het was echt een topavond en ondanks dat het vrij prijzig was, was het het zeker waard. Een heel klein puntje van kritiek is dat ze het VIP-arrangement wel echt uitbuiten. Je voelt je niet echt exclusief omdat het erg massaal is. Maar alles is heel goed geregeld dus zeker de moeite en het geld waard.

Skyline Rotterdam

's Ochtends maakten we nog een kleine wandelingetje naar Hotel New York voor een laat ontbijtje om daarna weer lekker naar huis te gaan. Tijdens deze wandeling genoten we nog even van de skyline van Rotterdam met zijn Erasmusbrug. Binnenkort maar eens een stedentripje boeken bij Hotel Bruno. ;)

Ben jij wel eens bij de Vrienden van Amstel Live geweest? Voor mij was het de allereerste keer en ik ben echt van mening dat je er een keer bij moet zijn geweest. Wat een feest!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: