Week 22; Gezond Leven, Feest, Verdriet, Opruimen en Gezellige Borrel!

by - juni 09, 2021

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week zat ik lekker in mijn gezonde levensstijl, kregen we een verlies te verwerken en sloten we af met een gezellige borrel bij vrienden.

Weekoverzicht 22 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag werk ik een dagje thuis en dat is heel fijn met dit mooie weer. Ik start de dag met een heerlijk ontbijtje, daarna de jongens naar school en de werklaptop aan.

Gezond Ontbijt RVS Rietjes

Na het ontbijt kan ik mooi een wasje ophangen buiten, vang ik mooi twee vliegen in een klap met mijn thuiswerkdag ;)

Was Buiten Drogen

Dinsdag
Vandaag weer naar kantoor en daar is het feest, wanneer niet!? Maar ik ben sterk en laat me niet verleiden door de heerlijke slagroomtaart.

Taart DHL 35 jaar in dienst

's Avonds doe work out in de tuin en ik voel me helemaal happy na zo een gezonde dag als vandaag!

Work Out in de tuin

Woensdag
Vandaag hebben de jongens sportdag in plaats van twee weken geleden en ze treffen het maar mooi met het weer. Ik kan deze keer niet helpen in verband met een afspraak. 


's Middags de standaard sportactiviteiten en helaas krijgen we rond etenstijd het trieste nieuws dat er iemand binnen mijn familie is overleden. Ook al waren we al een klein beetje voorbereid de afgelopen dagen, het is altijd weer even even schrikken. 

Tijdens de reddingsbrigade van de jongste kan ik het nieuws verwerken en herinneringen ophalen, mijn gedachte zijn bij de naaste gezinsleden.

Eva Lanxmeer Culemborg

Donderdag
Vandaag weer een dagje naar kantoor, waar we sinds hele lange tijd weer eens een klein ommetje lopen tijdens de lunchpauze. Kunnen we nog een beetje van het mooie weer genieten.

Wandelen Echteld Medel

Na het werk rijd ik nog even langs mijn ouders waar we uitgebreid stil staan bij het overlijden van mijn tante. En zo als dat altijd gaat; met een lach en een traan.

Vrijdag
Ik heb lekker weekend die ik start met een sportuurtje bij een vriendin. Net als vorige week starten we weer met een intervalrondje van drie en halve kilometer en daarna nog een half uurtje kracht.

De rest van de dag probeer ik nog wel het een en ander te doen, maar er komt weinig uit man handen helaas.  De jongens hebben vandaag al hun sportactiviteiten, dus die zijn lekker onder de pannen. 

Zaterdag
Manlief is vandaag de hele dag werken en ik ga lekker aan de slag in het huishouden, na genoeg komt er vandaag gelukkig wel een hoop uit mijn handen. Wasjes draaien, spreekbeurt oefenen, rekwisieten voor de musical regelen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Nu ik redelijk goed ga met het gezonde eten vind ik het altijd leuk om te snuffelen bij de buitenlandse supermarkt en aangezien er nog eentje is in onze stad waar ik nog nooit geweest ben, is deze vandaag aan de beurt.

Nefis Supermarkt Culemborg

Daarna lekker een gezonde late lunch en werken aan mijn blog en andere digitale dingen. Na het eten barst ik in eens van de energie en besluit ik een gedeelte van mijn kledingkast uit te mesten. Met resultaat! Er is nog heel veel te doen, maar het begin is er. 

Healthy Food

Zondag
Vandaag doe ik weer een poging tot hardlopen; drie kilometer it is! Helemaal top, daarna lekker douchen en weer aan een heerlijk ontbijtje. De rest van de dag een beetje verder met mijn opruim- en minimaliseer plannen. 

Aan het eind van de middag vertrekken we naar vrienden, waar we de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal kijken. Tenminste onder 'het mom van', ik heb geen voetbal gezien ;) Maar het was een hele gezellige middag en avond!

Borrel Teckel

En dat was het weer voor deze week waarin het mij weer lukte om al mijn activiteitenringen van mijn Apple Watch vol te krijgen. Daar word ik op dit moment heel blij van, nu alleen nog wat gewenst resultaat.

Activiteiten ringen vol Apple Watch

Ik wil jullie bedanken voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

4 Comments

 1. Mooi weer! Knap dat je de taart kunt laten staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miranda, weer helemaal gelezen, gecondoleerd met het verlies van je tante, wij zijn sinds 27 mei trotste grootouders (dus opa en oma) van onze eerste kleinzoon met de naam Sven Kyan, zoon van onze zoon Dani en zijn verloofde Eline, fijne donderdag en we houden contact

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Jullie van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon, geweldig! Geniet er van.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: