Week 23; Laatste Fysio, Zware Workout, Zwembad, Vrijdagmiddagborrel en Drastische Besluit!

by - juni 15, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week namen we afscheid van een 10-jarig tijdperk, haalden we het zwembad weer van zolder en nam ik een drastisch besluit!

Week 23 Taxx Life Blog Weekoverzicht

Maandag
Vandaag een drukke dag op het programma, het is mijn parttime dag, dus dat komt goed uit. Ik start met een work out in de tuin. Gisteren toch weer iets meer wijntjes gedronken dan gehoopt, dus aan de slag!

Daarna rij ik naar de schoonheidsspecialiste voor een pedicure en een gezichtsbehandeling, kunnen we de zomer weer netjes in. Ik ben weer op tijd thuis om na school met de oudste naar de allerlaatste fysiotherapie afspraak te gaan. 


We zaten er al een paar weken tegen aan te hikken en wisten dat deze dag zou komen. Al was het nog maar één keer in de maand het laatste jaar, ging hij al twee jaar alleen op de fiets en was het meer een bijkletsuurtje geworden. Waarin hij zelf mocht aangeven waar hij op dat moment fysiek behoefte aan had. Deze afsluiting raakt ons echt.

Bloemen en Milka Chocolade

Op de heenweg moeten we beiden al huilen in de auto en bij binnenkomst met de bloemen en de chocolade wordt het van beide kanten een tranendal. Maar we halen vooral de mooie herinneringen op van de afgelopen 10 jaar. Wat was een bijzondere tijd en wat is er een groei geweest zowel fysiek als mentaal.

Dinsdag
Vandaag een dagje naar kantoor, waar het weer een vreselijke hectische dag wordt. Als het saai is verlang je naar wat reuring en als er reuring is verlang je naar saaiheid en zo zal het altijd blijven. 

Bij thuiskomst besluit ik sinds lange tijd weer eens een Too Good To Go Box te bestellen.Voor € 3,99 een mooie buit en binnen een half uur opgehaald.

Too Good To Go Box

Woensdag
Ik start de dag weer met een workout bij een vriendin en wat voor één!? Ik kan me niet heugen dat ik zo kapot en trillerig uit een workout kwam. Maar daar doen we het voor ;)

Kettle Bell Work Out

Voor de rest van de dag weer alle sportactiviteiten van de dag. Tussendoor bouwen de jongste en ik het zwembad op in een snikhete tuin. Daar gaat de helft van die tuin voor de komende paar weken, maar goed; de jongens zijn er blij mee.

Intex Zwembad

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en verder geen bijzonder dag. Uiteraard rij ik nog even langs mijn ouders en loop ik na het avondeten nog even een ommetje.

Vrijdag
De jongens hebben vandaag studiedag en ik werk een dagje thuis. Het is prachtig weer en na een gezellige lunch bij opa en oma, fietst de oudste met vrienden naar een zwemplas bij ons in de buurt. De jongste plonst lekker in onze tuin.

Intex Zwembad in de tuin

Ik klap om vier uur mijn laptop dicht en fiets naar twee vriendinnen voor een vrijdagmiddagborrel. Helaas blijft het niet bij de vrijdagmiddag en ben ik uiteindelijk pas na middernacht thuis. Het was een super gezellige dag.

Vrijdagmiddagborrel

Zaterdag/Zondag
Lekker een rustig weekend voor de boeg, kan ik me lekker concentreren op ons huis om rust en ruimte te creëren en bij te komen van de borrel van gisteren ;)

De afgelopen periode heb ik veel na gedacht over hoe ik mijn leven in wil vullen en vooral hoe ik dingen anders wil doen. Door de lichamelijke klachten, ook al is er zeker wel progressie, kosten sommige dingen mij meer energie dan dat ik zou willen. 

Dit is één van de redenen dat ik heb besloten om te gaan stoppen met twee keer per week bloggen. Ook is het zo dat de weekoverzichten mij niet meer echt aanspreken en te veel op elkaar gaan lijken iedere week. Dat vind ik zelf heel prettig, maar niet om over te schrijven.

Ik ga dus alleen nog maar bloggen over leuke onderwerpen op het moment dat ik er ook kwalitatief een mooi artikel van kan maken. In welke frequentie dit zal zijn durf ik niet te zeggen. Ik voel dat het tijd is voor iets anders, iets nieuws, mijn webshops of misschien wel helemaal niks. 

Stoppen met Bloggen
Foto door Ylanite Koppens via Pexels

Ik maak het nog af tot de zomervakantie; ieder jaar neem ik een blogpauze tijdens de zes weken zomervakantie van de jongens en dus heb ik die datum aangenomen om het af te sluiten. Hoe en in welke hoedanigheid ik in september terug kom, ligt nog helemaal open.

Ik hoop in ieder geval dat jullie mij blijven volgen via de socials als Facebook en Instagram. En mocht je echt geen artikel willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief als je dat nog niet gedaan hebt. Ik zal deze nieuwsbrief gaan gebruiken voor als er een nieuw artikel wordt geplaatst.

Dan wil ik jullie voor nu hartelijk danken voor het lezen van dit bijzondere weekoverzicht. Heel graag tot volgende week, want ik zal de weekoverzichten zeker afmaken tot en met de laatste schoolweek. 

You May Also Like

7 Comments

 1. Ik snap het helemaal. Natuurlijk zullen trouwe lezers je missen, maar je bent op genoeg plekken te volgen! Wij gunnen jou vooral een leven met een goede balans. Succes gewenst en een mooie rustige zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. we snappen het vast allemaal, maar wat ga ik je dagboekjes missen, ik hou van je eerlijke maar wel altijd postief geschreven verhaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda en familie, natuurlijk gaan we het missen, maar begrijpen het standpunt, dat veel van de berichten wekelijks op elkaar lijken met af en toe iets bijzonders. Heb ik ook wel een last van bij het maken van 2 podcasts van 13 minuten wekelijks over nieuwe boeken die er zijn verschenen, contacten met uitgeverijen en auteurs, maar zo komen we heerlijk de dag, week en maanden door, ook al werden we heerlijk verrast met de geboorte van onze eerste kleinzoon Sven Kyan Kupers, zoon van Dani Kupers en Eline Strating, geboren op 27 mei 2021, zij wonen nu in Nieuwegein en kwamen ons gisteren even verrassen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Evert voor je reactie en geniet van jullie kleinzoon.

   Verwijderen
 4. Ik begrijp dit heel goed, toch ben ik er weer op teruggekomen en kan ik er nu rust uithalen.. even een uitlaatklep. Succes in ieder geval en nu lekker van je offline leven genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: