5 Originele Vaderdagcadeaus!

by - juni 12, 2021

Volgende week is het vaderdag. De dag dat een hoop vaders in het zonnetje worden gezet. Niet alleen door de kinderen, maar ook door moeders de vrouw. In dit artikel deel ik vijf originele vaderdagcadeaus.

5 originele vaderdag cadeaus
Image by Harry Strauss from Pixabay

1. Bierbrouw Pakket

Sinds de Corona-crisis is het een hot item; zelf bier brouwen. Maar mocht jouw vader nog niet mee doen aan deze trend, dan is dit starterspakket zeker een aanrader. Met dit pakket maak je zelf eenvoudig de lekkerste bietjes.


2. Gepersonaliseerde Cadeaus

Niet is leuker om je kinderen vast te leggen op de gevoelige plaat, nog leuker is het om met die mooie foto's iets leuks te doen, behalve weg te stoppen in een album. Bijvoorbeeld een leuke tas, mok of sleutelhanger. Ook zeker een aanrader als cadeau voor opa.

3. Sokken

Wij, als gezin, zijn nog al van de praktische cadeaus, dus ook met vaderdag. Ik stuur de jongens vaak zelf op pad om bijvoorbeeld een leuk paar sokken te kopen voor hun vader. Leuk cadeau voor een klein prijsje. 

4. Foto Puzzel

Mijn eigen vader is een grote puzzelaar en in 2013 gaven wij hem al eens een puzzel van 1000 stukjes van een foto met de jongens. Deze hangt nog steeds ingelijst bij hun in de woonkamer. Dit jaar gaf hij zelf aan toen we naar een cadeau idee vroegen, weer zo een leuke puzzel te krijgen. Er is er dus weer één in de maak om volgende week te overhandigen. 

5. Abonnement Streaming Dienst

Dit is tegenwoordig mijn favoriete cadeau. Zelf kijk ik bijna geen televisie of films, maar mijn man is groot fan. Verjaardagen, Vaderdag; het ideale moment om hem een abonnement cadeau te doen op bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Disney+.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: