Doelen en Duurzaam Mei 2021

by - juni 06, 2021

Het is weer tijd voor een nieuwe Doelen en Duurzaam van de maand mei. Het was een 'slechte' maand; ik ging van een sky high omzet in april naar nul in mei, reisde ons boodschappenbudget de pan uit en kakte ons rendement weer helemaal in. 

Doelen en Duurzaam Mei 2021


Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; iedere dag een half uurtje sporten of bewust bewegen (wandelen) gaat me goed af en daar ben ik erg tevreden over. Verder liep ik ook weer eens een rondje hard en ligt de focus echt op het gezonde eten. 

Mentale Gezondheid; dit blijft een bijzonder gegeven, deze maand weer wat bijzondere dingen meegemaakt, maar over-all zeer tevreden.

Werk; lekker bezig. Het is niet super druk, maar er is altijd wel wat en het werk is op dit moment zeer complex. Maar met fijne collega's altijd gezellig!

Minimaliseren; na het kamperen leefden we echt een week in de 'troep'. Op zich viel het wel mee, maar ik merkte dat ik er erg onrustig van werd. Gelukkig weer helemaal in de opruimflow gekomen, dankzij deze opruimtips


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; helaas deze maand geen bestellingen, niet in mijn creatieve webshop en ook niet in mijn duurzame webshop

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2049 unieke bezoekers mijn blog. Best tevreden, want ik plaatste één zondag geen nieuw artikel en gebruikte ik op de socials een bestaand artikel. Dat merk je gelijk aan de cijfers; dus alsnog een mooi eindresultaat. 

Totale Omzet; helaas helemaal geen omzet dus deze maand, maar wel weer een paar eurootje bij de advertentie inkomsten opgebouwd.

Financieel

Sparen; het is gelukt om onze spaarrekening boven het niveau van december te krijgen. Wel een paar kanttekeningen; ik boekten een groot deel van mijn vakantiegeld naar de vakantie-spaarpot. Maar dat gaat er van de zomer dus weer af. We moeten binnenkort de waterontharder nog betalen, dus dan zal de klussenpot ook weer iets slinken. Maar voor nu heel tevreden met de stand van onze spaarpotjes en dan komt volgende maand ook nog het vakantiegeld van manlief bij. 

Spaarsaldo Mei 2021

Beleggingen: vertelde ik vorige maand nog over het mooie rendement op onze aandelen, deze maand kelderde het weer flink. Natuurlijk is het voor de lange termijn, maar geduld is een schone zaak ;)

Beleggingen Rendement mei 2021

Boodschappenbudget; we gingen deze maand ver boven ons boodschappenbudget, zover zelfs dat ik er echt van ben geschrokken. We gaven € 710,45 uit aan boodschappen en ik vraag me letterlijk af; 'Hoe dan!?' Iedere keer dat we boodschappen deden was het gewoon wat meer dan gemiddeld. Oke, een borrel hier en daar, maar verder echt geen gekke dingen. Puntje van aandacht.

Tweedehandsverkoop; ook de tweedehands verkopen leverden helemaal niks op. Ik zette wat spullen op gratis af te halen omdat ik er gewoon echt vanaf wilde en verder stak ik er ook weinig energie in.

Euroclix; deze maand verzamelden we 626 clix en staan we in totaal op 16.035 euroclix. Een stuk minder vergeleken met vorige maand, maar ook wel logisch. Nog een 4000 clix om een uitbetaling komt van € 325 te krijgen.

Energieverbruik

De afgelopen jaren was mei altijd de maand met de meeste opbrengst. Door de regenachtige maand van dit jaar, zitten we zelfs onder de opbrengst van april. Qua gas zitten we weer lekker laag, het gasverbruik van de eerste vier maanden waren echt (te) hoog. Het waterverbruik was wat hoger dan gemiddeld, daar heb ik niet echt een verklaring voor. 

Meterstanden Mei 2021 Zonnepanelen

En dit was hem dan weer; de Doelen en Duurzaam van de maand mei. Persoonlijk een prima maand, maar qua opbrengsten iets minder. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: