Week 21; Weer thuis, Leven in een Puinhoop, Jarig, Waterontharder, Vaccinatieafspraak en Zonnig Feestweekend!

by - juni 02, 2021

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week kwamen we weer terug van ons kampeerweekend, leefden we om twee redenen in een puinhoop, kregen we eindelijke een waterontharder, mocht ik mijn vaccinatie plannen en hadden we een zonnig feestweekend!

Week 21 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag het laatste kampeerdagje in Doorn, helaas kunnen we niet droog inpakken. Maar met toch nog een uurtje zon, gaat alles redelijk droog mee terug. Aankomend weekend kunnen we alles goed laten drogen en weer inpakken. Nu dus even met een tent in de woonkamer leven.

Tent drogen in huis

Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Ik werk lekker thuis, dus de wasmachine draait nog even door voor de campingwasjes. Alleen jammer dat het niet buiten kan drogen, binnen gaat het een stuk langzamer en kan ik niet veel kwijt helaas.


Verder geen bijzonder dag. 's Avonds loop ik nog even een ommetje om weer wat aan mijn doelen te werken. Helaas wel door de stromende regen, maar het einde van de regen is in zicht als het goed is ;)

Ommetje in de Regen

Woensdag
Vandaag ga ik weer sporten bij een vriendin. Als warming up lopen we een intervalrondje hard van ruim drie en halve kilometer. Best tevreden na mijn hardloopboycot. Daarna doen we nog een half uurtje kracht.

Intervallen Culemborg Hardlopen

Na de gymles zetten de jongste en ik een kast in elkaar. Hij wil graag een extra kastje op zijn kamer naast zijn bestaande legokastjes, dus dat regelen we even. Deze jongeman helpt zelf goed mee en dat kunnen wij prima zonder papa.

Leen Bakker BoekenKastje

Donderdag 
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Na het werk nog even langs mijn ouders en daarna naar huis om de kelderkast leeg te trekken voor morgen. Nog meer rommel in huis ;)

Waterontharder plaatsen

Vrijdag
Vandaag is manlief jarig en dat vieren we even kort bij het ontbijt en daarna vertrekken de jongens naar school en ik naar het werk. Manlief is vrij; niet alleen voor zijn verjaardag, maar ook omdat er een waterontharder wordt geïnstalleerd vandaag. 

Water ontharder Rob van wijck

Ik vind dat soort dingen altijd super spannend, maar gelukkig gaat het allemaal goed en kunnen we gelijk gebruik gaan maken van 'zacht' water. We merken nu al verschil. Ik kreeg trouwens heel veel vragen op Instagram over hoe en wat. Wij hebben het via deze meneer gedaan en dat is erg goed bevallen. Niet gesponsord overigens, gewoon een rib uit ons lijf ;)

BBQ

's Avonds vieren we de verjaardag verder met een semi-spontane borrel met vrienden waarbij we lekker barbecueën. Het wordt een super gezellige avond!

Zaterdag
Vandaag is het eindelijk zover, we gaan lekker opruimen! Wat heb ik hier naar uitgekeken. Mijn hoofd zat de hele week zo vol door ons volle huis dat ik er maar gelijk een leuk artikel uitgooi met zeven opruimtips!

We beginnen met de tent, die kan lekker nog wat uurtjes naar buiten en daarna goed opgeborgen worden. Tijdens die paar uurtjes bergen we de rest van de kampeerspullen weer goed op en worden er lekker wasjes gedroogd buiten in de zon. 

Koepeltent Safarica Drogen

's Middags maken buurman en buurman een lekkere kwarktaart onder het mom van papa's verjaardag van gisteren en ik doe nog even een dutje in de zon. Zo een gezellige borrelavond hakt er toch altijd in.

Kwarktaart Maken Aldi

Zondag
Ik ga het toch weer proberen.....na het intervalrondje van afgelopen woensdag ben ik toch weer getriggerd om te gaan hardlopen. En het lukt; ik loop drie kilometer aan een stuk. Helemaal happy!

Runkeeper 3 km Rennen

Als ik thuis kom zie ik meerdere berichten dat je nu tot het jaartal 1978 een vaccinatie kan inplannen. Het duurt even voor dat ik er doorheen kom, maar het is gelukt en voor de vakantie zijn beide vaccinaties gepland.

We vieren dit met een gezellige lunch buiten de deur. Waar we toevallig vrienden tegen komen, gezellig een wijntje mee drinken en de kinderen spelen en zwemmen. 

Beachclub de Meent

Daarna naar huis want we hebben de buurtjes uitgenodigd om dit verjaardagsweekend af te sluiten met een borrel. Dat wordt natuurlijk ook weer super gezellig en er wordt heen en weer bij elkaar gegeten, helemaal top dit! 

We hopen serieus op meer van dit soort weekendjes, want wees nou eerlijk, alles is leuker en mooier met het zonnetje er bij. Ik wil jullie weer bedanken voor het mee lezen en tot volgende week! 

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: