Week 24; Vakantiegevoel, Ziek, Testen, Vaccineren, Bekeuring en Vaderdag!

by - juni 22, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; na de aankondiging van vorige week pakken we de draad weer op. Zo werd ik getest én gevaccineerd, werd ik geconfronteerd met het gezegde goedkoop is duurkoop en ging ik letterlijk met de billen bloot.

GGD Culemborg

Maandag
Het valt mij zwaar om deze eerste dag weer te gaan bloggen. Vorige week gebruikte ik het weekend om jullie te vertellen over mijn besluit. Die twee dagen hoefde ik dus niet na te denken wat ik die dagen voor mijn blog kon gebruiken en dat voelde heerlijk. 

Het voelde zelfs een beetje als vakantie als ik eerlijk ben. Maar om mij het zelf niet te makkelijk te maken, want waarom zou je het jezelf makkelijk maken in het leven(!?)(aandachtspuntje in mijn karakter), pak ik de draad weer op tot aan de zomervakantie. 


Vandaag werk ik lekker thuis in verband met een afspraak. De jongens naar school en verder geen bijzondere dag. Behalve een hoop geplons in het zwembad met vriendjes en vriendinnetjes en na werktijd ga ik nog even aan de slag met de moestuintjes.

Moestuintjes AH

Dinsdag
Vandaag loopt niet helemaal lekker; na een roerige nacht dacht ik dat ik wel gewoon kon werken. Halverwege de dag merk ik toch dat, dat niet zo een heel goed idee was. Na het werk gelijk door naar de GGD voor een test waar ik vanmiddag al een afspraak voor maakte.

GGD Culemborg Corona

Bij thuiskomst merk ik pas echt hoe ziek ik ben en duik direct mijn bed in. Manlief vertrouwd het niet helemaal en dankzij de allerbeste buurtjes toch ook maar even een zelftest doen. Anders wilde manlief niet bij mij in bed slapen ;)

Zelftest

Dit is een hele ervaring en eigenlijk nog irritanter dan de test bij de GGD. Maar gelukkig is deze uitslag negatief en dat geeft me eigenlijk al een gerust gevoel. Helaas neemt het alleen mijn klachten niet weg, dus in bed blijven is de enige optie. 

Woensdag
Dat is nog eens fijn wakker worden, de uitslag van de GGD is al binnen en die is ook negatief. Ik stap onder de douche en start mijn dag heel rustig op. Letterlijk heel rustig, want zelfs het douchen kost me al flink wat energie.

Daarna alleen even met de jongens naar de gym en boodschapjes doen om daarna weer lekker thuis te hangen. Ik merk wel dat het met het uur beter gaat, alleen nog een beetje verkouden.

Donderdag
Na nog wat informatie te hebben opgevraagd, besluit ik toch mijn vaccin te halen die gepland stond voor vandaag. Om acht uur ben ik aanwezig en is het allemaal zo gepiept.

Pfizer Vaccinatie

Daarna door naar kantoor waar we gedwongen worden om allemaal een oranje koek te eten. Anders verliezen we vanavond. Nou vooruit dan maar, dat kan ik niet weigeren natuurlijk!

DHL Oranje Voetbal

Vaste prik nog even langs mijn ouders en kijken ik 's avonds met de jongens voetbal. Gelukkig heeft het eten van de koek geholpen! ;)

Vrijdag
Vandaag neem ik het er nog even van; 'onder het mom van mijn verkoudheid', kijk ik lekker een aflevering van Like Monica op Videoland. Daarna onder de douche en mij klaarmaken voor mijn afspraak bij de fysio.

Waar ik vandaag letterlijk met mijn bil(len) bloot ga. Een paar flinke acupunctuurnaalden in mijn bil met stroomschokjes er op. Alles voor een leven zonder pijn. 


's Middags krijg ik nog een leuke bestelling in mijn duurzame webshop binnen. Helemaal blij mee! Alles in orde maken en dan kan ik hem morgen netjes afleveren. 

Gouden Rietjes Duurzame Webshop

Zaterdag
Vandaag rijden manlief en ik naar de Makro om wat inkopen te doen voor school. Het kan wel vijf jaar geleden zijn dat we daar geweest zijn. Manlief laat zich dan ook weer helemaal verlijden maar als je de prijzen vergelijkt valt het vies tegen. Dus eigenlijk alleen een kar vol voor school.

Boodschappen Makro

De rest van de dag rommelen we lekker in huis en krijg ik minder leuke post. Dit kan overigens wel tien jaar geleden zijn dat ik een bekeuring kreeg, zo zonde geld! En het allerergste is dat ik hem kreeg terwijl ik iets ophaalde van Marktplaats om zo goedkoper uit te zijn. Nu was de winkel gewoon goedkoper geweest :( Dubbelzuur!

Bekeuring

Zondag
Vandaag is het vaderdag, die we uitgebreid vieren met familie. Eerst koffie met de ene opa en oma en daarna lekker lunchen bij de andere opa en oma.

Vaderdag Lunch

Oh ja en ik deelde vorige week die vijf originele Vaderdagcadeaus, nou dit is hem geworden hoor! De puzzel voor opa en hij was er super blij mee!

Fotopuzzel Cadeau

De rest van de dag hangen we lekker een beetje thuis, word er Formule 1 gekeken en maken we ons weer klaar voor een nieuwe week! Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende week.

Oh ja mijn bewegingen waren deze week natuurlijk helemaal niks met op zondag het dieptepunt! Morgen een nieuwe week en nieuwe kansen. Ciao!

Activiteitenringen Apple Watch

You May Also Like

8 Comments

  1. Ik vind het altijd heel leuk om je weekoverzichten te lezen, maar ook de andere losse stukjes. Gewoon lekker doen wat je zelf leuk vind, jou leven, jou blog.
    Het was geen makkelijke week zo te lezen. Veel plezier voor deze week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn man reed een tijdje terug door het oranje licht. Een agent die aan kwam rijden hield hem staande en beweerde dat het licht rood was. Omdat daar geen camera’s hangen kon mijn man niet bewijzen dat het licht echt oranje was…
    249 Euro!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is helemaal zonde zeg, wat een geld! Echt jammer, helemaal de manier waarop!

      Verwijderen
  3. Je bent in ieder geval goed in beweging geweest, ik vind dat ook zo'n fijn overzicht van de apple watch! Weekoverzichten zijn altijd leuk om te bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoop dat je je nu weer helemaal fit voelt!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: