Doelen en Duurzaam Februari 2022

by - maart 05, 2022

Tijd om te kijken naar de Doelen en Duurzaam van februari. Deze maand moest ik noodgedwongen aan de slag met mijn webshops, bleven we eindelijk eens binnen ons boodschappenbudget en daalden on rendement helaas nog verder de afgrond in. 

Doelen en Duurzaam Taxx Life Blog
Foto door Artem Podrez via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; mijn sportroutine zit er weer redelijk in. Twee keer per week ben ik in een sportschool te vinden, ik heb yoga weer opgepakt en de ommetjes beginnen ook weer te komen. Voeding gaat iets minder, tenminste als ik mij niet vast kan houden aan iets als bijvoorbeeld het Body Boost Programma, lukt het afvallen gewoon niet en gebeurd er zelfs het tegenovergestelde. Het lijkt er misschien zelfs op dat ik 'te weinig' eet. 

Mentale Gezondheid; dit ging eigenlijk wel redelijk goed tot de bewuste 24 februari. Ik ben bang en ik merk ook aan de contacten die ik heb via mijn werk dat er veel angst en onzekerheid heerst. De jongens vinden het ook lastig en hebben veel vragen. Tegenover hen proberen wij het een beetje te nuanceren. Daarnaast zijn er in korte tijd twee relatief jonge mensen overleden aan een ziekte, ook dat vind ik lastig en zet mij met beide benen op de grond. 

Minimaliseren; in mijn hoofd ben ik hier heel druk mee, in de praktijk iets minder. Op sommige punten lekker bezig, sommige punten mag wel wat verbetering.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1453 unieke bezoekers mijn blog. Wederom zeer tevreden met dit aantal. De lat ligt hoog dit jaar na twee goede maanden en minder bloggen. 

Omzet; zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik mijn webshops in eigen beheer genomen. Helaas leverde dit uitgebreide artikel geen extra bestellingen op. Wel kreeg ik zowel in mijn creative webshop als mijn duurzame webshop een bestelling. En weer een mooi bedrag verdiend met Google-advertentie, net als vorige maand meer dan gemiddeld. Ik hoop dat dit blijft aanhouden.

Financieel

Sparen; deze maand spaarden wij alleen ons vaste maandbedragen. Het geld wat we inmiddels in het spaarpotje 'vrij spaargeld' hadden gespaard heb ik naar het vakantiepotje geboekt omdat we daar waarschijnlijk binnenkort een flinke uitgave kunnen verwachten. Goed besluit dus begin van het jaar om hier nu ook een maandelijks bedrag in te sparen.

Spaarsaldo februari 2022

Beleggingen: helaas zet de daling nog steeds voort op de de beurzen. Het rendement op onze portefeuille is nu 47% en dat is weer lager dan vorige maand. 

Rendement Februari 2022 DeGiro

Boodschappenbudget; we gaven € 442,16 uit aan boodschappen deze maand. Dat is ruim binnen budget, dus heel blij mee. Deze maand gingen we aan de slag met de inhoud van onze vriezer en dat werpt zijn vruchten af. Dit is niet alleen uit financiële overweging, maar ook om wat ruimte te maken voor de aankomende verjaardagen. 

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons € 10 euro op. Het begin is er weer en we verkochten twee dingen via Marktplaats. Ook nog wat dingen gratis weggegeven via facebook-hoeken. Dus toch nog een beetje opgeruimd.

Euroclix; deze maand verzamelden we 798 clix. Het meest verdiende ik met het invullen van enquetes, dus dat is altijd fijn als je er relatief weinig voor hoeft te doen. We staan nu in totaal op 25.362 euroclix en sparen door tot 30.000 clix, waar een uitbetaling van € 487,50 tegen over staat. 

Energieverbruik

De zonnepanelen hadden een mooie opbrengst voor een maand februari en we duiken flink onder het netto-verbruik van januari. Maar als nog een hoog verbruik. Gas en water redelijk tevreden deze maand, ons nieuwe normaal.

Energietabel Zonnepanelen Opbrengst

Voor mijn gevoel is februari om gevlogen en het was een prima maand voor ons als gezin. Ik hoop met heel mijn hart dat de oorlog snel voorbij en dat iedereen gezond en veilig is. Ik wil jullie graag weer bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: