Doelen en Duurzaam December 2022

by - januari 03, 2023

De laatste maand van het jaar en wat voor één!? Wij kregen de sleutel van ons nieuwe huis, klusten er op los en het geld vloog uit onze handen. Tijd voor de nieuwe Doelen en Duurzaam van de maand december.

Doelen en Duurzaam December Taxx Life bLog
Foto door Artem Podrez

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; deze maand deed ik niks aan sport, op 21 december deed ik weer eens mee met een lesje van mijn 'Bewust' trainingen die ik door de omstandigheden drie weken had overgeslagen. Wel heel veel gesjouwd en geklust!

Mentale Gezondheid; heel druk met het huis, ook in mijn hoofd. Het is ongelofelijk wat het allemaal met je doet en dat terwijl je nog in een soort van rouwperiode bent. Het is heel vreemd, soms een chaos en ik probeer dan ook af en toe mijn rust te nemen.

Minimaliseren; bijna niet en we moeten ook nog bijna alles inpakken. Prioriteit ligt nu echt op de verhuizing, dus het liefst zoveel mogelijk weggooien.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1.221 unieke bezoeker mijn blog. Dat is weer lekker veel en dit komt door de twee artikelen die ik schreef over de verbouwing. Bedankt voor al jullie support. 

Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat meer reclame inkomsten dan gemiddeld, door de hogere unieke bezoekers.

Financieel

Sparen; deze maand was de overdracht van onze nieuwe huis. Het geld dat wij reserveerden voor het bouwdepot heb ik samen met het ontvangen bedrag van ons bouwdepot in een aparte spaarpot gezet en uit de grafiek gehaald. Klein beetje huilen dus als ik nu naar de grafiek kijk, maar het is voor een goed doel.

Sparen december 2022, Spaarsaldo

Beleggingen: ook dit is een drama aan het worden. Het zal niemand ontgaan zijn dat de aandelen van Tesla een flinke daling hebben gemaakt en ook wij hebben hier flink verlies op gemaakt. Het rendement op onze portefeuille is nu 12%, nog in de plus maar de vraag is voor hoe lang.

Beleggen, Rendement DEGIRO

Boodschappenbudget; wij gaven € 420,53 uit aan boodschappen. Dat is ruim binnen budget, dit mede dankzij lieve familie en buurtjes die regelmatig voor een heerlijke pan eten zorgden terwijl wij aan het klussen waren. Daarnaast ook veel vette happen die ik niet heb meegenomen in ons budget.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij €3 met de tweedehands verkopen via Marktplaats.

Euroclix; wij verzamelden deze maand 750 euroclix, dat is weer een beetje gemiddeld. We staan nu in totaal op 3.800 Euroclix en sparen weer lekker door tot we op een mooi bedrag voor uitbetaling zitten.

Energieverbruik

Het gasverbruik valt ons een beetje tegen; wij waren veel in het andere huis aan het klussen, waardoor in ons oude huis de verwarming weinig aan stond.Vreemd dat wij toch zo een hoog gasverbruik hebben. Met deze tabel sluit ik gelijk ons oude huis af en begin ik januari met een overzicht van het nieuwe huis. 

Energie Verbruik December 2022

December was een drukke maand, waarin wij vooral veel aan het klussen waren, nog even een paar weken door bikkelen en dan hopelijk de druk van de ketel. De nieuwe Doelen en Duurzaam zal dan ook vanuit het nieuwe huis zijn. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: