Week 43; Herfstvakantie, Project Benzinepomp, Zwemmen, Logeren en Laagwater!

by - oktober 31, 2018

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Deze week was het herfstvakantie voor de jongens. Martijn en ik werkten gewoon door, maar we konden toch nog gezamenlijk een middagje gaan zwemmen. Verder had ik een schoolprojectje deze week en gingen we gezellig uit eten met vrienden.


Maandag
Eerste dag van de herfstvakantie en het is mijn parttime dag, dat komt goed uit. We ontbijten lekker lui en al gauw pakken de jongens op waar ze gisteren gestopt waren. Spelen met vriendjes en vriendinnetje op het schoolplein waar ze een clubje hebben opgericht.

Kan ik mooi wat dingen doen waar ik even geen kinderen bij kan gebruiken. Zo maak ik foto's en een filmpje van de gang en de overloop, die we onlangs een make-over gaven. Als de jongste even binnenkomt voor een plaspauze helpt hij me nog even met de accessoires.


En ik maak een beginnetje aan de benzinepomp van school. Dit wordt mijn project voor deze week, ik hoop dat we hem zondag weer kunnen terug hangen op het schoolplein.


Verder duik ik nog even mijn achtergrond van mijn blog. Mijn adsense-advertenties werken helaas niet meer en dit heeft waarschijnlijk te maken met de volledige overgang naar www.taxxlifeblog.nl. Gelukkig verifieert Google mijn  nieuwe URL en werken ze weer. Beetje jammer dat ik gisteren een artikel plaatste dat bovenverwachting scoorde qua views. Maar goed, de aanhouder wint en misschien komt er ooit een dag ik dat ik mijn eerste zakcentje ga verdienen met bloggen.

Na het avondeten ga ik nog even een uurtje sporten en pak ik gelijk het buikspierkwartiertje mee. Manman, ik dacht dat ik die buikspieroefeningen redelijk onder controle had, maar blijkbaar dus niet.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Martijn is onverwachts thuis ik ga bijtijds naar het werk. Oma Tineke zou vandaag oppassen, maar omdat Martijn thuis is was het eigenlijk niet meer nodig. Toch is ze zo lief om alsnog een paar uurtjes met de jongens naar Monkey Town te gaan.

Als ik naar mijn werk rijd is er een flink ongeluk gebeurd. Ik moet via een parallelweggetje met honderden andere auto's mijn weg zien te vinden. Dit valt niet mee en het eindigt dan ook in een paar flinke opstoppingen.


Na het werk ga ik met de jongste naar zwemles en daarna maak ik eten voor mij en de jongens. Het is al snel laat, maar dat maakt niet uit want het is toch vakantie. Ook haal ik nog even een leuk cadeautje bij een kennis op voor vrienden waar we vrijdag mee gaan eten. Kijk even hoe schattig dit is. Wil je meer van dit zien, kijk dan even op deze facebookpagina van Creative Little Things..


Woensdag
Martijn was vannacht pas om half drie thuis, dus we laten hem lekker uitslapen. Ik zet een wasjes aan en werk nog even aan de benzinepomp. Als ik hoor dat Martijn wakker wordt ga ik nog even een uurtje sporten. Toen ik vanochtend uit bed stapte voelde ik al de spierpijn in mijn buik van afgelopen maandag. Bij iedere oefening die ik nu doe word ik herinnerd aan dat kwartiertje.

's Middags gaan we met het hele gezin zwemmen in Den Bosch. We dachten dat we er nog nooit geweest waren, maar bij aankomst blijkt dat de oudste er al een keer is geweest met een kinderfeestje. Dus hij vindt het natuurlijk super stoer om ons wegwijs te maken. De jongste oefent nog even al zijn skills van zwemles en dat gaat echt de goede kant op. Het is ook voor het eerst dat hij de hele middag zonder bandjes heeft gezwommen. Topper!


Na het zwemmen gaan we lekker bij oma Bep boerenkool eten en de jongens blijven daar logeren. Hier zeurden ze al weken om, dus ik dacht mooie combi voor in de herfstvakantie als ze toch al een werkdagje daar heen gaan. 's Avonds werk ik nog een uurtje aan de benzinepomp, die een beetje vorm begint te krijgen.


Donderdag
Toch wel vreemd om zonder de jongens te ontbijten en alle tijd aan mezelf te hebben voor ik ga werken. De jongens zijn lekker bij oma Bep en ze gaan mee spelen op de Meent. Mijn moeder trimt al heel wat jaartjes iedere donderdag met een vrouwenclubje op de Meent. Vroeger ging ik mee in de vakantie en nu dus de jongens. Hoe bijzonder. En dan vallen ze ook nog eens met hun neus in de boter, want er is iemand jarig en eten ze lekkere cake.

's Middags gaat oma met ze naar zwemles en daarna worden we allemaal weer herenigd thuis. We  worden ook gelijk weer voorzien van een flinke voorraad appels door oma. Lekker!!


's Avonds werk ik weer even aan de benzinepomp, nou ja even. Ik moet even flink aanpoten, want ik wil hem zondag graag weer op het schoolplein hangen. Zo dat ze maandag na de herfstvakantie er weer mee kunnen spelen.


Vrijdag
Martijn vandaag thuis bij de jongens en ik aan de arbeid. Geen bijzondere dag en er wordt lekker met vriendjes gespeeld.

We hadden van mijn tante nog een pompoen gehad om te bewerken voor Halloween. Deze lag natuurlijk al twee weken in de schuur, omdat ik geen idee had hoe ik het moest aanpakken. Gelukkig deed Martijn het wel vandaag en werd ik op het werk via facetime verrast met hun geweldige creatie.


's Avonds gaan we eten met vrienden bij Streek. Het wordt een super gezellige avond en er wordt heel wat af gekletst. De jongens hebben zich dan ook prima vermaakt en ook nog eens prima gedragen. Ze hielden het super lang vol en we zijn dan ook super trots op hen.


Zaterdag
De komende twee dagen lekker niets op de planning, dus echt weekend. Wasjes draaien en nu dan echt de laatste hand aan de benzinepomp leggen. Ik denk dat het eindresultaat er best mag zijn al zeg ik het zelf. Ik heb zelfs nog tijd om een half uurtje te sporten op de sportschool. Heerlijke zaterdagochtend!


Na de lunch gaan Martijn en de jongens nog even bij een aftakking van de Lek kijken. Het water is nu heel erg laag en de jongens vind het geweldig om daar te spelen in de modder.


Zondag
Ook vandaag lekker thuis en we starten echt heel langzaam op. Zelfs dat extra uurtje maakt niet uit, we zijn echt lui. Ondanks de kou en de luiheid besluit ik toch nog even te gaan hardlopen. Ik kan mijn draai niet echt vinden tijdens het lopen, zoals jullie in mijn Instastories hebben kunnen zien. Maar eind goed al goed en ik loop acht kilometer.


En vandaag gaat de benzinepomp terug naar het schoolplein. Mooi weer een klusje geklaard die echt al heel lang op het lijstje stond. Blij met het eind resultaat en blij dat dit punt de volgende vergadering van de lijst af kan ;)Aan het eind van de middag gaat Martijn nog even voetbal kijken bij vrienden en de jongens vermaken zich lekker met vriendjes en vriendinnetjes. Maar de oudste moet toch echt even aan zijn typecursus werken, dus haal ik hem even naar binnen. Zijn vriendinnetje kruipt even op de bank en krijgt gezelschap van Snoes. Dat doet hij niet vaak, hoe schattig!


Als Martijn weer thuis is gaan we ons boekje te buiten aan een vreselijk ongezonde bestelling. Ik heb dan ook veel te veel gegeten en de hele avond buikpijn. Spijt als haren op mijn hoofd natuurlijk! Niet alleen door de buikpijn maar ook voor al die goede sportdaden van de afgelopen week. Maar ach, misschien dat al dat sporten de schade een beetje beperkt.

Aangezien het na het eten nu echt pikkedonker is nemen we voorlopig afscheid van het 'avondbuitenspeel'-tijdperk. Dus gelijk lekker in bad en in de pyjama's op de bank. We sluiten de week af met lekker helemaal niets en uitbuiken op de bank.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: