Keuzestress!

by - maart 17, 2019

Laatst had ik het er over met de moeder van een vriendin van mij. Wat hebben we het toch moeilijk met al die keuzes die we moeten maken. Wat gaan we doen met de kinderfeestjes? Waar zullen we heen gaan op vakantie? Hoe verwend zijn we dat we zoveel mogelijkheden hebben dat kiezen bijna een opgave wordt!? Zo ook mijn zoektocht naar een nieuwe telefoon, één van de grootste luxe problemen.


Ik heb hem bijna al vier jaar in mijn bezit, mijn fijne iPhone 6 Gold. Eerst twee jaar met abonnement en nu alweer bijna twee jaar met een goedkoop sim-only abonnement. Heel tevreden dus, maar mijn dierbare telefoon heeft het zwaar. Niet echt vreemd met 10.000 afbeeldingen en filmpjes. En dan eis ik ook nog dat hij me helpt de grootste en sterkste Pokemon te vangen door weer een wind. Ik hou van mijn iPhone 6 en kan hem nog niet loslaten. Ook al moet ik dag en nacht met een powerbank lopen, ik heb het er voor over.

Vergelijken

Maar het wordt toch wel tijd voor een nieuwe en de twijfel is groot. Ga ik voor de iPhone 8 of kies ik voor de iPhone X? Of ga misschien gewoon voor een iPhone 7? Want de hoogte van de abonnementskosten tellen best zwaar mee in mijn beslissing. En al kies ik voor de iPhone 7, dan ga ik nog steeds een stap vooruit.

Maar ja, als blogger en InstaMom wil je natuurlijk ook wat. Dan denk ik; waarom toch niet jezelf een keer verwennen, want het is en blijft natuurlijk pure luxe. Een iPhone 8 of misschien wel de 8-Plus of toch de iPhone X? Het blijft een moeilijke keuze dus vergeleek ik de modellen kritisch en mocht ik zelfs bij een collega even met zijn iPhone X Max aan de slag.


Kiezen

Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het geen Plus of Max gaat worden. Ik vind het soms al best akward als ik mijn telefoon te voorschijn tover voor een leuke kiek voor één van mijn weekoverzichten. Laat staan als ik dan ook nog eens een keer met zo een bakbeest aan kom. Dus dat gaat hem niet worden en zoals ik al zei de abonnementskosten tellen ook zeker mee in mijn overweging. Dus ik ga voor de iPhone 8, twee stapjes hoger dan wat ik nu heb, maar niet het nieuwste van het nieuwste om de kosten een beetje binnen de perken te houden.

En dat laatste beschrijft misschien wel precies hoe ik een beetje in het leven sta. De mooie dingen uit het leven halen, maar niet tegen elke prijs. Genoeg is genoeg en geniet van de kleine dingen.

Ik ben benieuwd wat maar vooral hoe jij  jouw keuzes maakt in dit soort zaken?

*Dit is een gesponsorde blogpost.

You May Also Like

2 Comments

 1. Wat heb je toch een mooie blog lay out. Na een middag stoeien om mijn blog weer wat leesbaarder te krijgen op mobiel, laat ik het nog even bij de oude versie :)

  Qua mobiel heb ik een nieuwe gekocht. Ik wilde graag een betere camera. Ik heb voor de iPhone XR gekozen. Wel een stuk zwaarder dan mijn SE. Maargoed, foto’s zijn prachtig, dus de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik heb ook een speciale template geschikt voor blogger. Misschien voor jou ook een optie. Ik moet zeggen na alle reactie's van vandaag beginnen de twijfels toch weer te komen voor een XR. Help! ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: