Aandacht

by - februari 16, 2020

Niet zo schreeuwen, rustig aan. Zit nou eens stil. Luister even en hou je mond. Tijdens verstoppertje riepen we het luidkeels ‘Blijf zitten waar je zit en verroer je niet, hou je adem in en stik niet’’. Toen had het een duidelijk doel, gevonden worden was geen optie.

Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay

In het volwassen leventje werkt het anders. In ieder geval voor mij. Ik ben zelfstandig ondernemer en dat moet je zichtbaar zijn. Dan mag je zo nu en dan schreeuwen, joehoe, hier ben ik! 

Even Voorstellen

Oef, dat is niet altijd makkelijk en soms word je dan geholpen. Dan zijn er mensen die tegen je zeggen. He, ik zie jou en jij mag op mijn site wel een stukje schrijven. Wat leuk, Miranda! Dankbaar voor deze kans stel ik me graag aan jullie voor. 


Ik ben Lenka Luhulima-Alink en ik ben trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap. Mijn missie is om mezelf en andere te inspireren te leven vanuit je hart. Inzicht te krijgen en gebruik te maken van je essentiële kwaliteiten met als resultaat een zichtbare bijdrage in het geheel.

Coaching 

Iedereen heeft prachtige eigenschappen en vaardigheden! Hoe mooi kan het zijn als jij deze nog beter kan gebruiken. Alles wat je nu doet heeft een effect op waar je nu staat. Ben jij je bewust van de keuzes die je maakt? En weet je wat je tegenhoudt als er iets niet lukt? Daar ga ik in individuele gesprekken op in. Samen kijken we aan welke knoppen je kunt draaien om stapje voor stapje een verandering te realiseren.

Lees ook: Werk en Privé in Balans!

In het bedrijfsleven begeleid ik teams om de missie van het bedrijf te koppelen aan hun eigen waarde. De medewerker wordt vaak vergeten, managers krijgen aandacht, terwijl voor mij de medewerker gezien mag worden. Zij zijn diegene die heel veel werk verzetten. Als ik managers leer hoe ze de aandacht voor de medewerker eenvoudig in een dagelijkse routine kunnen leren, ontstaan er teams waar het werkgeluk enorm hoog is.


Bewustwording

En weet je, als je opschrijft waar je voor staat en wat je bezighoudt en je voelt het geluk in jezelf. Dan weet je, ik heb de tofste baan en leef mijn mooiste leven. Ik ervaar werkgeluk en ik ben in balans. Dit gevoel verdient toch iedereen, jij ook!

Wil je weten hoe coaching of een training jou een stapje verder kan helpen? Neem dan contact met mij op via Instagram, LinkedIn, Facebook of www.lectcom.nl.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: