Week 6; Nieuwsbrief, Nieuwe Broek, Studiedag, Level 40 en Gezellig Avondje Uit!

by - februari 12, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; het was een rustige week, die onderbroken werd met een gezellige studiedag, die we goed benutten in de natuur. Besef ik me dat ik geen 25 meer ben, of misschien juist wel!?

Tuinpiraat

Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Vandaag wordt mijn eerste maandelijkse nieuwsbrief verstuurd, na wat beginnersfoutjes is hij vandaag eindelijk de deur uit. Wil je de nieuwsbrief lezen dan kan dat hier, wil je hem ook maandelijks in je mailbox ontvangen, schrijf je dan nu in. Heb je je wel ingeschreven, maar niet ontvangen? Kijk dan even in je spam of ongewenste mail.

https://us5.campaign-archive.com/?u=94caf299bf0b624939263258e&id=d137cfd2e6

Dinsdag
Een regenachtige dag, wat een hondenweer mensen, niet normaal. Gelukkig zit ik lekker droog op kantoor en wordt het een fijne werkdag. Daarna kan ik lekker makkelijk aanschuiven voor een gezonde maaltijd bij opa en oma in Beusichem waar de jongens ook zijn.

Pieces flared broek About you

Als ik thuis kom is mijn nieuwe broek gezorgd, yeah! Super blij mee, ik bestelde deze broek bij AboutYou.nl. Ik hou hem gelijk aan want we gaan nog even naar een verjaardag.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Woensdag
Vandaag hebben de jongens studiedag en ik ben ook lekker thuis. We hebben alles gecancelled vandaag, dus geen bootcamp en geen gym. We slapen lekker uit en rond elf uur vertrekken we met een vriendin van school en haar kinderen naar een leuk natuurgebied aan de rand van de stad.


Echt wat een heerlijkheid, eerst lopen we een stuk rond het meer en het zonnetje maakt het echt aangenaam, zo lekker. Daarna even wat lekkers eten en drinken op de plek waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Zandput Culemborg

Tijdens onze lekker versnapering, zien we een meneer naar iets zoeken. Ik had al zo een vermoeden dat het om Geocaching ging. En dat blijkt ook zo te zijn, we zoeken nog even mee, maar vinden helaas niets. De meneer geeft het op. Even later horen we een hoop gegil uit de bosjes komen, de jongens hebben 'de schat' als nog gevonden. Hoe grappig!

Geocaching Zandput Culemborg

Het waren een paar heerlijk uurtjes met het zonnetje er bij. De jongens heerlijk gespeeld en de mama's lekker bij gekletst. Nu op naar huis voor een rustige woensdagmiddag.

Donderdag
Vandaag is de dag mensen! Voor alle niet nerds onder ons, raad ik je aan om naar vrijdag door te scrollen. Vandaag ga ik namelijk het hoogste van het hoogste bereiken in Pokémon Go. Vandaag bereik ik level 40!!

Level 40 pokemon go

Eureka! Voor de echte diehards; ik weet het een beetje laat. Maar ik heb dan ook niet de tijd en de zin om dag en nacht op pad te gaan. En ik heb er ook nooit geld in gestoken en ik weet dat veel mensen dat wel doen. Dus helemaal blij met deze mijlpaal.

Vrijdag
Vandaag is het warme truiendag! Ondanks dat ik met mezelf had afgesproken om minder te bloggen, kan ik het toch niet laten om hier aandacht voor te vragen en een extra artikel te plaatsen.


Ik doe nog een rondje sportschool, maar er komt weinig uit vandaag. Ik ben de spirit een beetje kwijt. Na de schokkende resultaten van vorige week zou ik het liefst er helemaal voor gaan. Maar ik heb er echt de energie niet voor en ik begin me steeds meer te beseffen dat ik er misschien wel veel te laat mee begonnen ben. Ik ben helaas geen 25 meer.

Over 25 gesproken ;) Om half vijf fiets ik samen met een vriendin naar het station om met in totaal zes meiden lekker de bloemetjes buiten te zetten in Utrecht. We doen eerst een drankje in de Beurs. Daarna gaan we gezellig eten bij FAK. Echt een aanrader als je gewoon een gezellige bijklets avond met vriendinnen wil met lekker eten en drinken. En we nemen nog een afzakkertje bij Stan en Co.

FAK Utrecht

Zaterdag
Ook al waren we netjes om half één thuis in verband met de trein, zo een ochtendje ben je toch altijd duffer dan normaal. De jongste bedacht dat het wel leuk zou zijn om een potje Halli Galli te doen. Jullie begrijpen wel dat ik totaal word ingemaakt.

Halli Galli

's Middags doe ik nog een poging om hard te lopen, maar zoals ik gisteren al aangaf ben ik de spirit echt een beetje kwijt. Ik kies er dan ook voor om het bij een rondje van drie kilometer te houden. Via deze weg wil ik jullie trouwens iedereen bedanken voor alle lieve berichten op mijn stories en verhalen.

Met alle tips ga ik zeker wat doen en soms moet je lichaam een geest even wat rust geven Het volgende bericht spande toch wel de kroon. Dit bericht betekend zoveel voor mij en helemaal als je weet wat voor lichamelijke achtergrond deze dame heeft. Diep respect!


Zondag
Vandaag is er storm voorspeld dus we houden het lekker bij een dagje thuis. Om elf uur gaan we op kraamvisite hier in de wijk en aansluitend doen we wat boodschapjes zodat we de rest van de dag de deur niet meer uit hoeven.


Er wordt gewerkt aan het werkstuk, gespeeld en verder lekker gechild door ons alle vier. Heerlijk hoor zo een dagje. Als we er verder zonder schade vanaf komen mag het wel vaker stormen ;)

's Avonds krijg ik nog leuk bericht, want ik heb een cadeaukaart gewonnen van BOL.com. Hoe vet is dat, pas geleden deed ik mee aan een winactie van Miss Sentinelli op haar blog. Dat is nog eens leuk nieuws op de zondagavond.


En zo sluiten we een stormachtige zondag en een gekke week af. Het was eigenlijk een hele normale, fijne en gezellige week. Maar ik merk toch dat het hele lichamelijk gedoe wat betreft het sporten en welke kant ik nou precies op wil mijn energie een beetje op vreet. We zullen zien waar het schip strandt. Voor nu heel erg bedankt voor het lezen en tot volgende week! 

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: