Week 7; Traktatie, Beroemd of Berucht, Rapporten, Valentijnstaart en KinderCarnaval!

by - februari 19, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week bereikte mijn sport deceptie zijn hoogtepunt, had ik het mooiste Valentijnscadeau wat een moeder zich kan wensen en vierden we alvast carnaval.


Maandag
Voor het eerst sinds ik mij kan heugen fiets ik op mijn parttime maandag niet naar de sportschool. Vraag me niet waarom, want het zit gewoon in mijn ritme. Ik breng de jongens lopend naar school, om weer lopend naar huis te gaan. Het voelt heel erg gek maar op de een of andere manier geeft het rust.

Ik ga eerst in huis aan de slag en maak een leuk kraamcadeautje voor een newborn bij ons in de straat. Tegelijkertijd kijk ik nog wat leuke vlogs.

yara michels vlog blog naamslinger

's Middag dweil ik nog even de boel en rij ik met de oudste naar de fysio. Met deze wind laat ik hem niet naar de andere kant van de stad fietsen. Ja, ik weet het ik ben een curlingouder.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag aan de arbeid en naar school. 's Avonds gaan we aan de slag met de traktaties voor de aankomende feestmaand. Ik had in mijn hoofd dat ik per kind negen van deze marshmallows zou maken, maar na een kleine rekensom van twee klassen kom ik al snel op 500 van deze marshmallows. Na drie prototypes was ik er al helemaal klaar mee ;) We gaan iets anders verzinnen, maar blijven wel in dit thema.

Traktatie Marshmallow

Woensdag
Vandaag gaan we het toch maar weer eens proberen. Jongens naar school en ik fiets naar de bootcamp. Het zal mij benieuwen. Gelukkig gaat het heel erg goed en ik zit er redelijk goed in. Wat een opluchting en blij dat ik zo lekker gesport heb!

Als ik terug fiets, met mijn sporthoofd weggedoken in een dikke sjaal, word ik vijf straten van huis een soort van afgesneden door een busje van PostNL. De chauffeur springt uit de auto en meldt dat hij een pakketje voor mij heeft. Ik ben serieus stom verbaasd en weet niet of het een nu compliment is of juist niet ;) Maar goed het klopte allemaal wel en blij met mijn pakketje. Waarschijnlijk heeft dit hem een hoop tijd heeft bespaard en daar ben ik altijd voor.

pakketje in fietsmand

Een standaard woensdagmiddag op het programma met gym en lekker spelen. 's Avonds nog een heerlijk lesje yoga om helemaal zen te worden.

yoga

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Vlak voor we aanstalten maken om naar school te lopen wordt er aan gebeld. Ik krijg dit mooie marmeren blad van degene waar we zondag op kraamvisite waren. Hoe lief is dat!

Ik zag het blad bij hen en zei dat ik naar zoiets op zoek was voor op onze nieuwe tafel. Zij zocht juist iets anders en gaf aan dat ze deze dan niet meer nodig had. En nu komt ze hem gewoon brengen. Super lief en heel erg dankbaar voor dit mooie gebaar.

marble

Vandaag kregen de jongens ook hun rapport mee naar huis. Beiden hebben een prachtig rapport en daar zijn we met zijn allen heel trots op!

rapporten Josefschool

Vrijdag 
Vandaag is het Valentijnsdag! Voordat ik naar mijn werk rij krijg ik een leuk cadeau van mijn drie mannen. En halverwege de dag krijg ik het bericht dat er  ook nog eens een lekkere valentijnstaart wordt gebakken. Mmmmh!

appeltaart bakken

Door diversen omstandigheden heb ik na mijn werk gewoon het rijk alleen en dat kan soms best even lekker zijn. Om vijf uur fiets ik nog naar de sportschool (jaja, ik ben echt helemaal terug) om even lekker een uurtje te knallen. Op de terugweg haal ik een lekkere poké bowl bij het sushi-restaurant. Het waren drie heerlijke uurtjes zo alleen, een Valentijnscadeau die ik iedere moeder kan aanraden ;)

poke bowl

Zaterdag
Manlief is tot halverwege de dag vissen. De jongens en ik rommelen lekker in en rondom huis. Geen haast, geen stress. 's Middags fietsen we met zijn vieren richting de voetbalvereniging om alvast kindercarnaval te vieren.

marshmello oufit

De jongens zijn zo blij met hun DJ Marshmello-outfits en ik moet eerlijk zeggen dat het met een grijze joggingbroek en een wit shirt ook helemaal af is. Het wordt een gezellige middag en rond zes uur fietsen we weer naar huis voor een relax zaterdagavondje om even bij te komen;)

Zondag
Vandaag lekker een thuisdag op het programma. Manlief en de jongste doen nog even boodschappen en gaan bij opa en oma langs voor een klein klusje. De oudste en ik maken zijn werkstuk voor school af, kan het morgen mooi geprint en ingeleverd worden.

Als iedereen weer thuis is besluiten we even te gaan wandelen. Heerlijk met die wind en het is helemaal niet koud, dit was echt een top idee.

haven culemborg

De rest van de dag wordt er lekker gerelaxt door ons allemaal en maken we ons klaar voor een nieuwe week. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: