Week 5; Schokkende Resulaten, Nieuwe Stoelen, Casualfriday, Rommelmarkt en Chillweekend!

by - februari 05, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week had ik niet zo een best weegmoment, kregen we onze nieuwe eetkamerstoelen en hadden we sinds lange tijd weer eens een lekker chill-weekend.

Karolinastoelen

Maandag
Vandaag heb ik en afspraak bij de sportschool om weer eens te wegen. Dat is namelijk alweer een jaar geleden. Eens kijken wat het me heeft gebracht al dat sporten van het afgelopen jaar.

Weegschaal

Een schokkend resultaat kan ik jullie zeggen. Het gaat me niet om de kilo's maar om het hele plaatje. Augustus 2017 begon ik met sporten en liet ik me wegen. Daarna maakte ik best wat progressie en was ik tevreden. Maar vandaag kom ik tot de conclusie dat er echt iets mis is gegaan de afgelopen maanden, ik ben weer terug bij af. Alle getallen zijn zelfs hoger dan waarmee ik twee en half jaar geleden startte. Tijd voor een nieuwe strategie.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Nog een beetje beduusd van het nieuws van vanochtend breng ik 's middags nog wat enveloppen rond voor de kerkbalans. Goed voor de calorietjes ;) En het is best lekker weer vandaag, dus ik pak de tuin ook nog even aan. Alles weer lekker aan kant, dat doet een mens goed.

Enveloppen Kerkbalans

Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Na het werk ga ik aan de slag met een leuke bestelling uit mijn webshop. Een slinger in groot formaat waarmee het ooit allemaal is begonnen.

Taxxlifestyle

Woensdag
Als het goed is worden vandaag de stoelen geleverd. Afgelopen zondag bestelden we na heel lang twijfelen eindelijk nieuwe eetkamerstoelen. Ik kan niet wachten. Maar eerst nog even bootcampen om te werken aan mijn doelen.

Er was een heel plan opgezet over wie waar zou zijn in verband met de levering van de stoelen, maar gelukkig valt het mee en worden ze net op tijd geleverd voor we gaan gymmen. Alle hulptroepen kunnen worden afgebeld.

karolinastoelen Designonline24

Zodra we thuis zijn gaan de jongens lekker de hort op en ga ik aan de slag met de stoelen. Ik heb geen geduld om te wachten tot manlief thuis is. Het is even een werkje, maar dan heb je ook wat. Heel erg blij met het resultaat en ik denk dat we een goede keuze hebben gemaakt.

karolinastoelen Designonline24

's Avonds gaan de jongens uit logeren bij oma. Dit was het eerste wat ze riepen toen bekend werd dat de staking doorging op school. Ik word nog een uurtje zen tijdens een yoga-les.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en dat gaat allemaal een stuk makkelijker als de jongens uit logeren zijn, ik heb zelfs tijd om mijn nagels te lakken. ;)


Na het werk verzamelen we met zijn allen bij opa en oma voor een heerlijk bord hutspot mee eten. Daarna gaan de jongens weer lekker mee naar huis. 's Avonds kijken we natuurlijk de uitzending van de Vrienden van Amstel Live op SBS6. Het eerste stukje kijken de jongens mee om te laten zien wat wij ervaren hebben.


Vrijdag
Voor mij nog een dagje aan de arbeid en de mannen hebben al lekker weekend. Vandaag extra casual met mijn mooie DHL-trui die ik eind van het jaar kreeg van mijn leidinggevende. Een hele fijne trui, thuis woon ik er zowat in en vandaag dus leuk een dagje aan naar het werk.

DHL Hoodie

Manlief gaat een nachtje vissen en de jongens en ik kijken gezellig naar The Voice. Dit is dus één van de dingen waar het mis is gegaan met eten. Iedere vrijdagavond chips en popcorn op tafel. Dat is niet goed voor een mens ;)

Zaterdag
Het hele weekend heb ik zelf lekker niets, de jongste heeft vandaag een kinderfeestje en manlief is morgen de hele dag weg. Ik ga eerst even gezellig bij een vriendin op de koffie en dan ga ik in huis aan de slag. Samen met manlief hangen we eindelijk de lamp op de goede plek.

https://www.ikea.com/nl/nl/p/sinnerlig-hanglamp-bamboe-70311697/

Er is zijn nu nog twee dingen waar we mee aan de slag willen in woonkamer, maar dat moet eerst geleverd worden. Helaas zit er wat vertraging op, dus hopelijk half februari meer hier over. Terwijl de jongste de hele middag de hort op is in verband met het kinderfeestje, gaan de oudste en ik aan de slag met zijn schoolwerkstuk. We maken nog een wandelingetje, werken een paar wasjes weg en verder lekker chillen.

Zondag
De regen gooit roet in het eten wat betreft mijn planning om te gaan hardlopen. Ik ga liever altijd in de ochtend, dan heb ik het maar gehad. Manlief vertrekt al vroeg met een paar vrienden naar een karperbeurs in Zwolle. De jongens en ik brengen een bezoekje aan een rommelmarkt bij ons in de stad en doen gelijk wat boodschapjes.

Onverwachts rijden we langs mijn oom en tante die mee hebben gespaard voor de Aquamini's. We doen gezellig een bakkie en kletsen bij. Zo bijzonder om daar met mijn eigen kinderen te zijn. Als je dan ziet dat de oudste op schoot bij mijn tante verteld over zijn bezoeken aan het voortgezet onderwijs dan huilt mijn hart van geluk.

Heel blij dat ik mijn kinderen dit kan meegeven; het gevoel om heel veel familie te hebben waarbij je altijd terecht kan en altijd alles goed is. Er komt een tijd dat ze het echt met zijn tweetjes moeten doen, dus deze basis vind ik zo belangrijk.

Samen met mijn tante brengen we nog een bezoekje aan de Lidl en de jongste weet nog flink wat zegels bij elkaar te sprokkelen zodat hij twee nieuwe Aquamini's kan uitzoeken. Links de buit van de rommelmarkt en rechts de buit bij de Lidl.


De rest van de middag doen we lekker rustig aan en zie ik toch nog de kans om een rondje hard te lopen. Zoals aangegeven in mijn doelen en duurzaam hou ik het voorlopig standaard bij een rondje van vijf kilometer om mijn lichaam niet te veel te belasten.

En dat was het weer voor deze week, een hele fijn week met mooie dingen. Ik wil jullie graag bedanken voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

3 Comments

 1. Prachtige stoelen Mag ik vragen waar je die besteld hebt want wij zijn al heel lang op zoek maar kunnen niets naar o ze smaak vinden
  Zijn ze ook in andere kleuren
  Met vriendelijke groet
  Mijn blog is Leren van anderen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, Deze stoelen zijn van DesignOnline24 en heten de Karloninastoel. Ze hebben ze in meerdere kleuren en ook in het leer. Bij de Leen Bekker hebben ze hetzelfde model, daar heten ze Helgum. Bij DesignOnline24 heel veel andere stoelen, zeker een kijkje waard.

   Verwijderen
  2. Dank je wel voor je reactie en ga er zeker naar kijken

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: