Week 20; Weer naar School, Animal Crossing, Gratis Vondst, Geheime Opdracht en Rotdag!

by - mei 20, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week gingen de jongens weer naar school en kwamen we weer een beetje in het gareel. Werkte ik aan een geheime opdracht en vroegen we ons af wie die man was die het vlees snijdt op zondagavond.


Maandag
Vandaag gaan de jongens weer een paar uurtjes naar school. Onze school heeft voor een rooster gekozen om vier halve dagen, wat inhoud dat de jongens vandaag en morgen in de middag gaan en donderdag en vrijdag in de ochtend. We starten lekker relax op, de jongens gaan uitgebreid in bad en gaan we om half twaalf alweer lunchen om op tijd op school te zijn.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Ik loop een stukje met de jongens mee en als ze de school in zijn loop ik langs de school om wat boodschapjes te doen. Ik moet zeggen best een bijzonder moment en voel toch wel een beetje emotie. Ik moet al huilen als er iemand op televisie een chocoladereep krijg, dus niet vreemd hoor ;)


Ik heb dus de middag lekker voor mezelf. Na het boodschappen doen haal ik snel een stofzuiger door het huis. Daarna is het tijd om in mijn eentje eens het eiland van Animal Crossing te verkennen.

Animal Crossing New Horizon

Dinsdag
Vandaag werk ik weer een dagje thuis met 's ochtends de jongens thuis. Als ik aan het werk ben, doet de jongste een greep in mijn sieradendoos. Hij vindt een oude slavenarmband uit mijn jeugd, die vindt hij wel interessant. Samen met nog een kralenarmbandje maakt hij zijn pols compleet.


Aan het eind van de dag haal ik nog een mooie schat op via de rubriek 'gratis af te halen' op Facebook. Hoe vet zijn deze schaal met de gebaksbordjes, ik vind ze echt heel mooi. De fondueborden zaten er ook bij en daar zijn de jongens blij mee. Die heeft oma ook ;)


Woensdag
Gisteravond werden we eigenlijk een beetje verrast door het huiswerk dat we alsnog kregen. Dit had ik even gemist, ook al is er genoeg gecommuniceerd vanuit school. Misschien naïef, maar ik ben nog steeds van mening dat ze dat beter konden communiceren. Dus daar zitten we weer of het niet anders is geweest, aan het huiswerk ;)


Verder werk ik vandaag nog aan een geheime opdracht voor mijn webshop en lever een nieuw armbandje af omdat diegene hem verloren was. Service van de zaak ;)

Donderdag
Vandaag weer een dagje naar de zaak met een bak geprepte bloemkoolnasi die ik nuttig tijdens de lunch.


Na het werk doe ik een rondje ouders, boodschapjes en haal ik de gespaarde truien en toilettassen op. Dit ging gelukkig een stuk sneller dan vorig jaar, mijn complimenten voor het organiseren. De truien worden gelijk aangedaan door de jongens en zijn niet meer uit geweest.

Sportbalans

Vrijdag
Vandaag een vrijdag zoals die hoort te zijn. De jongens lekker in de ochtend naar school en ik heb het rijk alleen. Op de één of andere manier ben ik in de ochtend altijd productiever, dus de ochtend naar school is voor mij het prettigst.

Ik begin met opruimen en werk de plakboeken bij van de jongens met de verjaardagskaarten. Die hebben nu lang genoeg op de deur gehangen.


Ook breng ik een bestelling weg die nog even geheim blijft en maak ik een klein meisje blij met twee armbandjes.


Zaterdag
Vandaag is het niet onze dag. Manlief kwam gisteren laat thuis en eigenlijk was het de hele week al zo. Overdag werken voor de baas, 's avonds hand- en spandiensten verlenen bij vrienden en familie. Dat breekt hem nu op. Het is zelfs zo erg dat hij zijn vaste vismaatje afbelt en de hele dag in bed blijft.

Tussen de jongens en mij loopt het ook niet zo lekker, dus uiteindelijk gaan we alle drie onze eigen weg. Die dan gek genoeg weer samen komt in de Bomedikke (speeltuin) zonder dat we dat van elkaar wisten. Eind goed al goed.


's Avonds kijken we gezellig met zijn drietjes LEGO-masters en hopen op een betere dag morgen.

Zondag
Gelukkig wordt manlief iets beter wakker dan gisteren. Ik trek mijn hardloopschoenen aan en loop lekker drie kilometer hard. Pijnloos en in een heel mooi tempo. Fijn na het debacle van vorige week. Daarna lekker douchen en rijden we met het gezin naar de Meent.


Waar we heerlijk spelen en lunchen. Wat een heerlijke dag na gisteren. Op de terugweg rijden we nog even langs vrienden om hun mooie nieuwe huis te bekijken en daarna lekker naar huis. Om helemaal niets meer te doen en een fijne dag af te sluiten.

En dat was het weer voor deze week. De jongens zitten weer lekker in het ritme van school en dat geeft mij ook meer ruimte om lekker aan de slag te gaan. Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: