Week 18; Koningsdag, Spijt, Armbandjes, Nieuwsbrief en Gezonde Muffins.

by - mei 06, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Deze week vierden we Koningsdag op onze eigen manier, werd ik overvallen door spijtgevoelens, ging ik aan de slag met mijn oude kralencollectie en maakten we er maar weer het beste van thuis.

Bakkerij Verhallen

Maandag Koningsdag
Vandaag is het Koningsdag die een beetje vreemd aanvoelt. Al ben ik sinds de kinderen er zijn niet meer zo een Koningsdag-vierder, het is toch anders. Gelukkig start de dag wel compleet met een heerlijk oranje tompouce van bakkerij Verhallen.

Bakkerij Verhallen Culemborg

Het wordt uiteindelijk een hele fijne dag. We kijken met zijn allen naar de toespraak van de koning en maken een wandelingetje bij ons in de wijk. Waar we een gratis tuinplantje scoren en eindigen bij een vriendin die helaas niet thuis is. Wel spelen de jongens heel fijn bij haar achter in de speeltuin.


We sluiten de dag af met een heerlijke oranje borrel. De jongens zijn er dol op en wij natuurlijk ook ;)

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag werk ik thuis en de jongens hebben vakantie. Even schakelen zo zonder dat thuisonderwijs en helaas werkt het weer ook niet echt mee. Vandaag zou ook de dag zijn dat we als gezin van vier voor het eerst een vliegreis zouden gaan maken. Vandaag zouden we gaan naar de plek waar manlief en ik onze laatste vliegreis maakten met een kleine baby in mijn buik.


Natuurlijk weten we al langer dat deze vakantie niet doorgaat en dat is ook niet het einde van wereld. Maar vandaag wordt ik overvallen door spijt! Hele veel spijt. Waarom zijn we niet eerder met de jongens gaan vliegen, waarom heeft het zo lang moeten duren? Ik kan geen enkele goede reden bedenken waarom we niet eerder zijn gegaan. En nu.....nu lijkt het allemaal heel ver weg en vraag ik me af of we ooit nog een mooie reis gaan maken.

Woensdag
Vandaag weer een vrije dag en regen....dus we zien wel wat het wordt. De oudste neemt spontaan contact op met een klasgenoot en gaat daar lekker spelen. De jongste en ik zijn lekker thuis en doen van alles en nog wat. Ik zoek wat dozen uit met onder andere mijn kralencollectie. Geen idee wat ik er mee moet.


Aan de ene kant wil ik alles weg doen aan de andere kant vind ik dat zonde. Ik kan het toch niet laten en ga even aan de slag. Misschien hebben jullie ze voorbij zien komen op mijn stories. Veel leuke reacties, dus mocht je interesse hebben kijk dan even in mijn webshop. Zeer kleine prijsjes.

Donderdag
Vandaag weer een dagje werken op de zaak. Het is rustig, heel rustig, maar fijn om er weer even te zijn. Vandaag heb ik een armbandje om uit de collectie die ik gisteren maakte. Kijken hoe het gaat als je het een dag draagt.


Vandaag gaat de vierde nieuwsbrief er uit over de artikelen van de maand april op mijn blog. Wil je de nieuwsbrief ook graag ontvangen klik dan hier. Heb je jezelf ingeschreven, maar krijg je de brief niet, dan komt hij waarschijnlijk in je spambox. Om dit te voorkomen, kun je mijn emailadres (mirandatax@hotmail.com) in je contactenlijst zetten.

Nieuwsbrief Taxx Life Blog

Vrijdag
Vandaag de hele dag druk met 'mijn bedrijfje'. De eerste drie armbandjes zijn besteld, worden mooi verpakt en zijn klaar om de deur uit te gaan.

Goedkope Armbandjes

Daarnaast kreeg ik gisterenavond ook nog een leuke bestelling voor een naamslinger in mijn webshop. Aan de slag dus en bij goedkeuring kan die ook op de post.

Slingers Taxx Lifestyle

En ik heb ook nog telefonisch contact met een bureau die interesse heeft in mijn blog voor misschien  wel een doorlopende samenwerking. Jullie begrijpen wel dat mijn dag niet meer stuk kan. Fingers crossed en hopen dat het wat wordt.

Zaterdag
Mijn dag start met een ritje naar het postkantoor en een klein rondje Culemborg om alle bestellingen weg te brengen. Daarna met de kleine man lekkere gezonde muffins maken naar een recept van Newborn Fit Mama. Absoluut een aanrader en we smullen er lekker van.

Gezonde Muffins

Zondag
Ik start mijn dag met vijf kilometer hardlopen en daarna pakken manlief en ik even de woonkamer aan. Het is mooi weer, dus alles kan mooi naar buiten. Zo kunnen we de boel even goed dweilen.


Daarna lekker onder de douche om de rest van de dag weer fris en fruitig te zijn. We maken nog een fijne wandeling en halen onderweg een ijsje.

Stadswandeling Culemborg

Dat was het weer voor deze week; ik hoop dat het voor jullie een beetje leuk en interessant is om te lezen. Volgende week nog een weekje vakantie, wel met wat dingen die weer op gang komen.  Dus dat is fijn. Mocht je trouwens nog last minute op zoek zijn naar een leuk moederdagcadeau kijk dan even in mijn webshop voor bijvoorbeeld deze leuke moederdagslinger of mama-armbandje. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

 1. Ik kan me voorstellen dat je even moest slikken op de dag van je geplande vakantie. Toch komt het heus wel weer hoor. Krijg je je geld terug of mag je het ticket omboeken? Ik neem aan van wel. Volgend jaar zul je er ook enorm van kunnen genieten!

  Wij hebben een voucher gekregen. Ik denk dat we die volgend jaar meivakantie gaan gebruiken, ik vermoed dat de herfstvakantie geen optie zal zijn omdat veel mensen dan hun vakantie willen inhalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We wachten nog steeds op een voucher, volgens het reisbureau komt het goed. Maar hoe langer het duurt, hoe spannender ik het vind ;) Idd hopen op volgend jaar, ik weet ook niet of alles alweer up and running is in de herfstvakantie. We zullen zien.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: