Week 49; Bodyboostprogramma, Hectische werkweek, Kraamcadeau, Surprises en Heerlijk Sinterklaasavondje!

by - december 09, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; het was voor mij persoonlijk een bijzondere week en deed iets wat ik veel eerder had moeten doen. Verder was het een hectische werkweek en vierden we uiteraard de verjaardag van de Goedheiligman!

Week 49 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag ga ik aan iets bijzonders beginnen, namelijk het Bodyboostprogramma van Teni Stepanosion. Ik zal hier nog een apart artikel over schrijven, maar vandaag dus de start. En die is gelijk goed met een heerlijk banaan-ei-pannekoek.

Banaan-Ei Pannenkoek

Daarna lekker een uurtje sporten en rij ik door naar de Lidl met een hele lange boodschappenlijst voor het programma. Ik denk dat ik nog nooit zoveel 'gezond' eten heb gekocht. Gelukkig is er ook ruimte voor 'lekkere' dingen.

Boodschappen BodyBoostProgramma

Het is een goede dag en het valt me niks tegen. Je mag echt heel veel eten en 's avonds sla ik zelfs het avondsnackje over, dus ik ben een blij mens.

Dinsdag
Vandaag naar kantoor met een tas vol met eten, het is even wennen, maar komt goed. Tenminste dat dacht ik, op het werk loop ik tegen een muur van hectiek aan. Jeetje dat is na vier dagen weekend wel even wennen. A fijn, de tijd vliegt en de dag is zo voorbij, maar de volgende keer graag weer normaal :)


Nu komt het wel goed uit dat ik verplicht een wandelingetje moet maken, kan ik mooi even mijn hoofd leeg maken.

Haven van Culemborg

Woensdag
Vandaag lekker thuis die begint met een heerlijke smoothie, die uiteraard wordt ingepikt door de jongste. Daarna weer lekker sporten bij een vriendin in de tuin, heerlijk even helemaal los gaan.

Smoothie BodyBoost Programma

Daarna nog even gymmen en de rest van de middag vrij. Als manlief thuis is ga ik nog even een uurtje wandelen en hoef ik morgen niet na een werkdag. 's Avonds eten we met het hele gezin een heerlijke maaltijd van mijn programma; Shak Shuka. Echt heerlijk!

ShakShuka

Donderdag
Vandaag weer een dagje naar kantoor, uiteraard met een tas vol gezond eten. Niet zo gezellig, maar wel lekker.

Fruitsalade Balans

Na mijn werk breng ik nog even een heel leuk kraamcadeautje bij een super schattig meisje dat is geboren. Daarna rij ik nog even bij mijn ouders langs. 

KraamCadeau Taxx Lifestyle

Vrijdag
Vandaag wordt er Sinterklaas gevierd op school. De surprises gaan mee en sinds lange tijd loop ik weer even mee naar school. Voor de jongens een spannende dag, vallen hun surprises in de smaak en wat zullen ze krijgen? Deze twee surprises hebben wij gemaakt en gaan mee naar school.

Surprise Piano & Koksmuts

Ik ben gewoon op kantoor vandaag waar uiteraard nog wat aandacht wordt besteed aan Sinterklaas. De goed heilig man heeft zelfs nog even tijd om langs te komen. Normaal ben ik altijd de grootste snoepkont van de afdeling, maar vandaag dus niet. En dat gaat goed, ik geniet van mijn bonensalade ;)

Sinterklaas DHL Suppy Chain

De jongens hebben een topdag gehad op school en hebben prachtige surprises gekregen van hun klasgenootjes.

Surprise Tennis

Zaterdag
Vandaag beginnen we weer met een heerlijke smoothie, ik mag zelf kiezen dus ga voor de mango smoothie. Daarna een heerlijk mindfulness wandeling. De afgelopen dagen combineerde ik de wandelingen met een boodschap of iets anders en dan loop je toch niet rustig met een grote tas of doos. 

Plantage Culemborg

's Avonds vieren we Sinterklaas met zijn viertjes, voor de mannen allemaal lekkere dingen en uiteraard doe ik gezellig mee met mate. Maar zeker genieten met volle teugen, dat hoort erbij en mag ook! Dat is toch echt wel de boodschap van het Bodyboostprogramma. De jongens worden verwend met mooie cadeaus.

Sinterklaasavond

Ook ik word niet overgeslagen door de Sint. Ik had voor mezelf een nieuwe Moleskine agenda voor 2021 gekocht voor volgend jaar en ook de kersthangers kocht ik zelf. Van de jongens kreeg ik heerlijke cremespoeling.

Sinnterklaascadeaus

Zondag
Vandaag een lekker bijkom- en opruimdag. Altijd fijn als die goede man weer vertrokken is, lekker opruimen. Ik loop drie kilometer hard wat ik gelijk beschouw als mijn wandeling voor morgen. Morgen een rustdag in plaats van vandaag.

Daarna lekker douchen en de boodschappen halen voor week twee van mijn programma. Van te voren al nagedacht welke gerechten de mannen gewoon mee kunnen eten deze week. 

Boodschappen week 2 BodyBoostProgramma

Daarna even flink de bezem door het huis en dan maaltijden klaarmaken voor morgen. De jongens spelen heerlijk met hun Sinterklaascadeaus en ik heb nog lekker de tijd om dit artikel te schrijven.

Dit was het weer voor deze week. Een week waar ik zeer tevreden op terug kijk en ben blij dat ik aan de slag ben gegaan met dit programma. Misschien niet leuk als je hier niets mee hebt voor jullie om te lezen, maar het was wel de hoofdlijn van afgelopen week, samen met de Sint natuurlijk! Heel erg bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. voor jou heeft de week ook maar zeven dagen en een dag 24 uur, vol is vol, maar je omschrijft het iedere keer met heel veel liefde voor jou, je gezin en je vrienden. fijne kerstdagen en een heel goed maar zeker gezond 2021.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: