Blogplannen 2021 en de vijf meest gelezen artikelen van 2020!

by - december 27, 2020

Het jaar zit er bijna op en dit is alweer het laatste 'zondag' artikel van 2020. In dit artikel vertel ik jullie over hoe ik in 2021 verder wil met bloggen of misschien juist wel niet. En deel ik de vijf meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar. 

Blogplanning en meest gelezen artikelen
Photo by Windows on Unsplash

Ik kan het niet geloven dat er alweer een heel blogjaar voorbij is, een blogjaar waarin ik iedere week twee nieuwe artikelen plaatste. Een blogjaar waarbij ik van 15000 unieke bezoekers in 2019 naar 24000 unieke bezoekers in 2020 ging. Ongelofelijk dankbaar en trots op de groei van het afgelopen jaar.

Blogdip!

Toch had ik, net als vorig jaar, de laatste maanden na de zomervakantie weer een flinke dip. Sommige blogartikelen kwamen makkelijk en spontaan uit mij, maar af en toe was er ook druk als ik even geen inspiratie had of het perse zondag moest afhebben. En van die druk wil ik af.


Dus ik heb besloten om niet meer iedere zondag een nieuw artikel te plaatsen. Ideeën genoeg, maar ik wil meer tijd om de artikelen naar een hoger level te tillen en dingen niet te moeten afraffelen. En vooral meer tijd te hebben voor andere dingen, zoals mijn gezin, mijn webshop en ons huis. 

De weekoverzichten blijven uiteraard, weliswaar in sobere en kleinere vorm, maar die houden we erin. Ook de Doelen en Duurzaam blijven maandelijks terugkeren. Maar daarnaast alleen als ik echt iets boeiends heb te vertellen in een mooie vorm, dus niet meer iedere zondag.

Hopelijk blijven jullie me volgen op de socials. Als je mij volgt op Facebook, Instagram of Twitter dan krijg je iedere keer een melding als er een nieuw artikel online staat. En dan is er nog de nieuwsbrief, waaraan ik op de achtergrond hard aan het bedenken ben hoe ik deze een juiste invulling kan geven. 

Vijf Best Gelezen Artikelen


Dit jaar verschenen er in totaal 98 nieuwe artikelen op mijn blog en hieronder deel ik de vijf best gelezen blogposts. Ik heb de weekoverzichten er even tussen uit gelaten, want ook daar zitten een paar toppers bij. Maar dit zijn de vijf meest gelezen zondag-artikelen en ik begin bij nummer vijf;


5. België 2020 Centerparcs De Vossemeren 

1240x gelezen
Deze zomervakantie genoten we twaalf dagen lang van ons verblijf op Centerpacs de Vossemeren in België inclusief hittegolf. Ondanks de Corona-regels en de verplichte mondkapjes was het fantastisch en genoten we van de idyllische meertjes in onze achtertuin en het heerlijke eten op het terras. We maakten ook nog een gezellige vlog over deze vakantie. Mocht je hem nog niet gezien hebben, kijk de video dan op ons YouTube-kanaal.

4. Spaarpotten Update 

1380x gelezen
In april 2019 vertelde ik jullie enthousiast over onze spaarpotjes op onze spaarrekening. September dit jaar gaf ik daar een update over. We zijn dingen anders gaan indelen en er kwamen zelfs spaarpotjes bij. Voor mijzelf is dit het echt een favoriet artikel.

3. Hoe kun je extra geld verdienen tijden de lockdown!?  

1490x gelezen
Dit artikel schreef ik eind maart toen we in de eerste lockdown zaten. Met tips om in deze minder leuke tijd geld te besparen of extra bij te verdienen. Wie had toen kunnen bedenken dat we op dit moment in een nog strengere lockdown zouden zitten? De tips zijn dus nog steeds toe te passen.

2. Webbing   

2040x gelezen
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we begin dit jaar eindelijk de make over van onze keuken en woonkamer voltooiden. Daarbij integreerde we webbing in ons interieur. We maakten twee keer een radiatorombouw en we maakten een open servieskast dicht met het webbing. Nog steeds heel tevreden met het resultaat en dat kun je dus zien in dit artikel.

Google Analytics


1. Keuken & Woonkamer Make Over

2150x gelezen
Met stip op nummer één staat dit jaar het artikel over het eindresultaat van onze Keuken en Woonkamer make over. Het artikel werd op de eerste dag al drie keer zoveel gelezen als normaal en dat is goed te zien in de grafiek hierboven. Ontzettend gaaf en we kregen dan ook heel veel positieve reacties. Dus ik kan het mij bijna niet voorstellen, maar mocht je hem gemist hebben, het artikel is absoluut de moeite waard en ook de video moet je gezien hebben.

Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor het lezen van mijn artikelen en hopelijk blijven jullie dit in 2021 ook doen! Ik wens jullie een goed uiteinde en op naar een nieuw, positief en hopelijk virus-vrij jaar!

You May Also Like

2 Comments

  1. Wow, wat een grote prestatie. Best wel te begrijpen dat je het iets rustiger moet aandoen. 98 blogs van een hoge kwaliteit op één jaar tijd, dat is heel knap.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het compliment. Het is ook niet altijd even makkelijk, daarom wil ik rustiger aan gaan doen in 2021! ;)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: