Week 48; Dubbel Duurzaam, Slingers, Surprises, Kerstfreubels, Gezellige Borrel en Winkelen in Utrecht!

by - december 02, 2020

Welkom bij weer een heel nieuw weekoverzicht; deze week mocht ik weer een leuke bestelling maken, waren we druk met de surprises en werd het uiteindelijk één grote freubelweek die ik afsloot met een gezellig borrel met vriendinnen.

Utrecht WinkelenWeek 48 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Op het werk worden we verrast met een leuk cadeau, een adventkalender, dat is toch te leuk! 

DHL Adventkalender

Uit mijn werk haal ik een partij kaarsen op die ik gratis scoorde in een weggeefhoek op Facebook. Noem mij maar een krent, maar ik word er blij van. Dubbel goed voor de portemonnee, want de kaarsen kosten dus niets én de verwarming kan een graadje lager :) Dus ook nog eens dubbel duurzaam.

Gratis Kaarsen

Dinsdag
Vandaag een fijne thuiswerkdag voor de boeg. De jongens naar school ik kan lekker aan de slag. We hebben wel besloten als we klaar zijn met de kamerwissels, we een mooie werkplek maken met extra scherm voor alle laptops. Dus als iemand nog tips heeft voor een scherm die je kan aansluiten via een USB-poort, please let me know.


's Avonds begin ik aan een leuke bestelling die ik dit weekend binnen kreeg. Ik mag weer eens een mooie gouden slinger maken.

Gouden kerstslinger

Woensdag
Vandaag ga ik met twee andere moeders aan de slag voor de Kerstcommissie van school. Het zal allemaal een stuk minder en somberder zijn dit jaar. Daarom freubelen 224 leuke pakketjes in elkaar om de kinderen toch iets leuks mee te geven met Kerst.

Kerst Ideeen School

Omdat manlief vandaag thuis is na een nachtje werken, ga ik na alle verplichte woensdagmiddagactiviteit gezellig op de thee bij een vriendin. 's Avond krijgt de oudste bezoek van de Sint tijdens en reddingszwemmen en ik werk nog aan de tweede slinger van de bestelling, die ik in mijn webshop kreeg.

Happy Birthday Slinger Zwart

Donderdag
Dagje naar kantoor en de jongens naar school. De oudste gaat vandaag bij de andere school op bezoek voor het voorgezet onderwijs. Ik ben heel benieuwd wat hij er van vindt.

Na het werk rij ik als iedere week even langs mijn ouders en 's avonds maken de oudste en ik een begin aan zijn schoolsurprise. Het is een beetje een dilemma dit jaar; voor de oudste hebben we al een super leuke surprise in ons hoofd, maar geen idee wat betreft de cadeaus. En bij de jongste is het net andersom, cadeautjes al een week in huis maar geen idee wat we moeten maken voor zijn klasgenootje. 

Suprise Piano

Vrijdag
Vandaag een drukke vrije dag; ik begin met sporten. Ik denk dat ik al ruim een week niet heb gesport, dus het kan wel weer eens.  Daarna boodschappen doen en om kwart voor twaalf heb ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Altijd zo fijn en ontspannen, ik kan het iedereen aanraden. 

Schoonheidssalon Marion Meteren

's Middags ga ik heel hard aan de slag in huis, daar is deze week echt weinig van gekomen. Na school ga ik met de jongste aan de slag met zijn surprise, die hebben we mooi in één middag klaar. Alleen van het weekend nog even een gedicht maken.

Surprise Koksmuts

's Avonds kijken we uiteraard weer The Voice Of Holland met het hele gezin. 

Zaterdag
Vandaag lekker dagje thuis op het programma met eind van de dag een gezellige borrel met vriendinnen. Toen premier Rutte twee weken geleden het startsein gaf om weer drie mensen thuis te mogen ontvangen, prikten we gelijk een datum om met vier meiden af te spreken.

Borrelen

Het wordt een zeer geslaagde en gezellige avond! 

Zondag
Toch maar weer eens mijn hardloopschoenen aan getrokken vandaag, voor de oplettende lezer sloeg ik vorige week over. Geen idee waarom, gewoon geen zin en andere dingen te doen. Vandaag weer mooi vier kilometer en het is heerlijk winterweer om te lopen.

's Middags ga ik even in mijn eentje naar Utrecht om nog wat Sinterklaascadeaus te kopen. Het meeste bestel ik wel online, maar sommige dingen wil je toch liever even in het echt zien. En natuurlijk kijk ik gelijk nog even voor mezelf :)

Oude Gracht Utrecht Winkelen

Na twee uurtjes zit ik al weer lekker in de trein terug en ben ik goed geslaagd. De rest van de dag lekker relaxen en mijn 'to do'-lijstje afwerken. En 's avonds bijtijds naar bed, want dat heb ik altijd nodig na gezellige avondjes ;)

Dat was het weer; volgende week ga ik iets bijzonders doen en ik neem jullie daar in mee. Uiteraard laat ik ook de eindresultaten van de surprises zien. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Lekker bezig weer! Heel herkenbaar met die surprises. Hier heeft een kind al 2 surprises af en ook 1 gedicht, maar het wachten is op de cadeaus die online zijn besteld. Andere kind moet nog een surprise, maar het gedicht is af en de cadeaus zijn binnen. Dit jaar had ik wel even extra ruimte hiervoor gepland, want eerdere jaren werd ik altijd een beetje gek van die drukte rond sinterklaas. Nu valt het nog mee vind ik. Alleen zelf nog even aan de bak voor mijn getrokken lootje.

    Succes deze week!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: