Doelen en Duurzaam November 2020

by - december 06, 2020

December is alweer in volle gang, maar hoe verliep november eigenlijk? Vandaag neem ik jullie mee in onze Doelen en Duurzaam voor deze maand. Die niet heel spectaculair was en voor mijn gevoel is omgevlogen. Toch werden er wel wat mijlpalen behaald, dus ik praat jullie even bij.

Doelen en Duurzaam November
Foto door Vlada Karpovich via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; november was een goede maand qua sporten, alleen het eten liet ter wensen over. Veel gesnoept van de Sinterklaas-lekkernijen en twee hele gezellige borrelavondjes met vriendinnen. De laatste dag van november begon ik met iets heel bijzonders. Ik ga twee weken mee doen met het Bodyboostprogramma van Teni Stepanosian. Niet alleen om af te vallen, maar gewoon om mijn leven een gezonde boost te geven op meerdere vlakken. Ik zal jullie hierin meenemen in mijn weekoverzichten en op via mijn stories. En waarschijnlijk schrijf ik een apart artikel over mijn ervaringen met dit programma. Het hardlopen ging redelijk, een stuk minder kilometers maar prima. Ik liep deze maand 13 kilometer hard.

Mentale Gezondheid; het was een prima maand, we waren druk met het opruimen van de zolder en ik had veel bestellingen in mijn webshop. Dus geen tijd om te piekeren ;) We zitten in een lekkere flow.

Werk; we blijven lekker bezig. Wat werkzaamheden over genomen van een collega en ontzettend leuk samen gewerkt met collega's. Ik hoop dat we dit kunnen behouden, maar het zijn ook hectische tijden, waardoor er niet altijd tijd is voor gezelligheid.

Minimaliseren; heel veel weggegooid, weggegeven en verkocht. Die zolder moet echt leeg en we hebben grote stappen gemaakt. Dus nu lekker doorpakken, als we de tijd kunnen vinden. Manlief is namelijk altijd druk voor alles en iedereen, behalve thuis. Herkenbaar?

 

Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand had ik vier bestellingen in mijn webshop. Voor deze vier bestellingen mocht ik maar liefst tien(!) slingers maken. Helemaal top! Ook heb ik mijn webshop al weer wat verder aangepast voor de nieuwe plannen, ik wil proberen om in januari nieuwe producten in de shop te hebben.

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2322 unieke bezoekers mijn blog, dat is een lichte daling ten opzichte van vorige maand. Best gelezen artikel van afgelopen maand was Twee keer Twee Minuten Regel.

Totale Omzetvier bestelling in mijn webshop en op mijn blog verscheen er één betaald artikel en weer een leuk bedrag aan advertentie-inkomsten. Als het goed is krijg ik voor de tweede keer een uitbetaling van Google, gaat om een paar tientjes, maar voor mij echt een mijlpaal na 15 jaar bloggen ;) Daarnaast verdiende ik ook eindelijk wat centjes met affiliate marketing, ik zal hier later meer over vertellen, maar ook dit is echt een mijlpaal.

Financieel

Sparen; deze maand weer normaal gespaard. De oven sponsorden we allebei van onze privé betaalrekeningen, waardoor onze crisisbuffer in tact kon blijven. Binnenkort staat het betalen van de zorgpremie op het programma, dan zal de mooie rode lijn heel hard naar beneden kelderen.

Spaargrafiek Spaarsaldo

Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 512,96 uit aan boodschappen. Dat is iets boven budget, maar zeker niet ontevreden. Op 30 november kocht ik de weekboodschappen voor mijn Bodyboostprogramma, dus dat zit er allemaal bij.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we 24 euro aan tweedehands verkopen, veel verkocht maar alles voor kleine prijsjes. We zijn ook lekker aan het opruimen dus misschien zit hier wat voor jou tussen.

Euroclix; deze maand verzamelden we 1054 clix, daarmee gingen we over de grens van 10.000 clix dat gelijk staat aan € 150. Yes! Toch sparen we nog even door naar 20.000 euroclix, voor een hogere wisselkoers. In totaal staan we nu op 10.369 clix.

Energieverbruik

Qua stroomverbruik staan we een beetje gelijk met vorige maand. Aan het gasverbruik kun je goed zien dat de verwarming weer regelmatig aanstaat. Maar we zitten, vergeleken met vorig jaar, nog steeds op een laag gasverbruik.

Stroomverbruik 2020

Dit was het voor de maand november; op zich een prima maand die voor mijn gevoel is omgevlogen. Kijken wat december ons brengt, natuurlijk zullen de eerste twee weken in het teken staan van mijn bodyboostprogramma. De feestdagen zullen niet veel afwijken van zoals we het normaal vieren. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

You May Also Like

2 Comments

 1. Mooi dat ons geklik op jouw website ook wel wat oplevert! Lekker!

  Succes met opruimen in huis. Wij mogen binnenkort ook weer flink aan de slag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel erg fijn, dank je wal daarvoor :) Jullie ook succes in huis!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: