Week 50; Bodyboost Deel 2, Borrelbox, Bridget Jones, Huis inKerstsfeer en Plan de Campagne.

by - december 16, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; het was de tweede week van mijn Bodyboostprogramma, brachten we ons huis in kerstsfeer, speelde er ontzettend veel op de achtergrond, waardoor het voor jullie als lezers een saaie weekje is misschien. Maar wel met mooie plaatjes.

Week 50 Taxx Life blog

Maandag
Vandaag begin ik vol enthousiasme aan mijn tweede week van het Bodyboostprogramma. Aanstaande zondag zal ik hier een apart artikel aan wijden. Verder is het weer een lekker druk kantoordagje en gebeurd er eigenlijk weinig leuks. 

Croon Wolter & Dros Borrelbox

Bij thuiskomst blijkt dat we een lekkere borrelbox hebben ontvangen van manlief zijn werk. De drank voor ons, het eten voor de jongens. Ik kan me goed herinneren dat ik als kind het altijd heel bijzonder vond als mijn vader iets van zijn werk kreeg. Nu is het in deze tijd wel wat 'normaler' geworden, maar je merkt dat de jongens het geweldig vinden.


Dinsdag
Vandaag werk ik lekker thuis, maar door de hectiek op het werk geen tijd voor een wasje of de stofzuiger. Tijdens een call waar ik eigenlijk alleen maar naar hoef te luisteren, schil ik de aardappels voor de mannen vanavond. :)

Thuis werken DHL

Woensdag
Vandaag mijn parttimedag, waarbij ik me letterlijk af vraag of het nou allemaal zo belangrijk is wat ik doe. Vergeleken met al het leed in de wereld. Beetje in de sportschool hangen, mijn werklaptop nog even open klappen op mijn vrije dag omdat ik gisteren iets vergeten was. Lekker belangrijk allemaal.....niet dus.

Zo een dag is het dus..... :( Mijn gedachten zijn bij de mensen die het nu het hardst kunnen gebruiken. Gelukkig gaat het leven gewoon door en versieren de mannen de tuin met kerstlichtjes, dit zijn de mooie momenten. Maar vandaag dus ff niet mijn dag.

Buitenverlichting ophangen

Als de kleine man in het zwembad ligt, probeer ik mijn hoofd te resetten tijdens een wandeling. Ik denk dat ik dit er maar in hou, even 40 minuten lopen tijdens de reddingsbrigade. Hoef ik ook niet heen en weer te rijden. 

's Avonds zwijmel ik weg bij Bridget Jones Dairy, toevallig zap ik er langs en blijf hangen. En als cadeau komt er nog een tweede film van haar achteraan. Eigenlijk kijk ik nooit films, maar vanavond zwijmel ik tot half één nog even door. Iedereen heeft toch een Marc Darcy en een Daniel Cleaver in zijn leven gehad. Tenminste dat hoop ;)

Donderdag
Vandaag naar kantoor en vanwege diverse omstandigheden wordt mijn wekelijkse bezoekje bij mijn ouders iets korter dan normaal. Daarna nog even door om van alles te regelen en dan plof ik neer met voor de vierde keer pompoensoep deze week :( Maar dan heb je wel weekend!

Vanavond leg ik de laatste hand aan de kerstsfeer in huis. We zijn al een paar dagen bezig, maar iedere keer was het nog niet helemaal naar mijn zin. Met een mooie boom, mijn favoriete witte boompjes op de kast en de leuke potjes die de jongens maakten in de loop der jaren is mijn kerst compleet.

Kerst Taxx Lifestyle 2020

Vrijdag
Ook vandaag zit ik nog even met mijn werklaptop aan het ontbijt, om dat dingen af te handelen die ik wederom vergeten was. Daarna aan de bak met een W.O.D. bij een vriendin; dit keer niet in de tuin, maar in de garage vanwege de kou. Wat een luxe! Er wordt weer drie kwartier keihard geknald.

WOD Crossfit

Daarna door naar huis en om echt even het huis aan te pakken. Want daar is deze week weinig van gekomen. Als de jongens na de lunch weer naar school gaan, ga lopend boodschappen doen. Heb ik in combinatie met de W.O.D. van vanochtend toch mijn wandelingetje gedaan voor vandaag.

Binnenpoort Culemborg

Zaterdag
Vandaag maken manlief en ik 'plan de campagne' voor de zolder. We meten alles op en bepalen wat we nodig hebben om eindelijk eens te gaan beginnen. We hebben al een tijdje profielen liggen die we gratis af haalden via Marktplaats

Jaja mensen voor niks gaat de zon op. Uiteraard gaven we de eigenaar een bedankje, maar het is toch mooi meegenomen. Het blijkt dat we maar drie grondprofielen hoeven bij te kopen en we gewoon genoeg wandprofielen hebben. Dat is toch helemaal top.

Ik twijfel 's middags heel erg om nog even te gaan wandelen. Toch besluit ik voor het avondeten nog even te gaan. Het lijkt wel of ik er behoefte aan heb of zo, ik weet het niet. Maar het voelt in ieder geval goed. En uiteraard ontdek ik weer de mooiste plekjes in ons eigen stadje.

Binnenstad Culemborg

's Avonds eten we met het hele gezin weer een lekkere gezonde maaltijd van mijn programma, die we ook nog eens met zijn allen klaar maken. Wat zijn we toch een fantastisch gezin, af en toe dan, heel soms ;) Daarna spelen we gezellig een potje monopoly. Uiteraard gaat de winst naar onze jongste geluksvogel.

Monopoly Gamer

Zondag
We starten de dag allebei sportief; manlief heeft een inhaallesje bij de crossfit en ik loop nog even drie kilometer hard. Het moet wel uit mijn tenen komen, waarschijnlijk door dat ik laag in mijn calorieën zit vanwege het programma waar ik aan mee doe. 

Vandaag al weer de laatste dag trouwens van mijn programma, het is echt omgevlogen en het was heel erg goed te doen. Ik hoop echt dat ik het kan vasthouden en een manier kan vinden om het toe te gaan voegen in mijn dagelijkse leven. We genieten nog even met het hele gezin van een heerlijke banaan-ei pannenkoek.

Banaan Ei Pannenkoek

Na de lunch rijden manlief en ik nog even naar de Hornbach voor de laatste profielen en eigenlijk ook voor een kozijn en een deur. Maar voor dit laatste slagen we helaas niet. Tenminste we kunnen wel iets nemen wat eigenlijk niet de bedoeling was, dus daar gaan we nog even naar kijken.

Verder een relaxte zondag waarin ik aan mijn blog werk, de mannen Formule 1 kijken en er een beetje wordt gehangen met vriendjes. Ook bestellen we het kozijn en de deur, waar we vanmiddag niet voor konden slagen.

Dat was het eigenlijk wel weer voor deze week, ik merk dat het allemaal een beetje saai wordt en het soms lastig vind om een weekoverzicht te maken als er praktisch geen leuke dingen gebeuren. Hopelijk blijven jullie ons volgen, ook tijdens de nieuw lockdown en ik zeg dan ook graag; tot de volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Ook deze blog vond ik wel interessant. Meestal verloopt een week in grote lijnen hetzelfde, maar jij schrijft je blogs alsof elke week helemaal anders is. Dat is heel leuk om te lezen en dat maakt het ook wel boeiend. Maar door er ook nog eens heel erg goede foto's bij te zetten, wordt het nog een groter feest om zulke blogs te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: