De 5 leukste agenda's en planners voor 2021!

by - december 13, 2020

Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd om een nieuwe agenda of planner aan te schaffen voor een heel nieuw en fris jaar met nieuwe mogelijkheden. In dit artikel deel ik de vijf leukste en meest praktische agenda's voor het jaar 2021.

De 5 leukste agenda's en planners voor 2021

Niets is fijner om te beginnen met een nieuwe lege agenda aan een heel nieuw jaar waarin alles nog mogelijk is. Helemaal na een jaar als 2020, die voor iedereen wel een beetje apart was en dat is nog zacht uitgedrukt. 


Maar daar heb je wel een leuke planner voor nodig om al je dromen, plannen en hopelijk veel feestjes in op te schrijven. Vandaag deel ik vijf leuke agenda's en planners die 2021 tot jouw jaar gaan maken!

1. Moleskine Agenda

Dit is, met stip, mijn nummer één agenda! Inmiddels heb ik voor het derde jaar op rij de Moleskine agenda aangeschaft. Er zijn heel veel varianten van deze agenda, voor ieder wat wils. 

Moleskine Agenda

Ik kies zelf altijd voor de wekelijkse variant met notities, daarin kun je de afspraken van de week aan de linkerkant weer geven en heb je een gelinieerde pagina voor notities en ideeën aan de rechterkant. Lekker overzichtelijk, ik ben er blij mee!

2. My Journal

In 2017 mocht ik deze agenda zelf gebruiken omdat ik deze won bij een collegablogger. My Journal heeft een hele fijne weekindeling met daaronder ruimte voor to do-lijstjes, doelen, notities en de momenten waar je dankbaar voor bent. Niet geheel onbelangrijk in je weg naar succes.

Heel eerlijk heb getwijfeld of ik voor aankomend jaar deze agenda zou bestellen. Alleen al door de uitstraling van deze agenda word ik persoonlijk heel gelukkig. En omdat 2021 mijn jaar naar het minimalisme moet worden hoop ik voor 2022 toch echt aan de slag te gaan met deze agenda.

Essentialivingplanner

Het is namelijk veel meer dan een planner alleen. Per twee pagina's heb je een hele ruime weekplanning met genoeg ruimte voor to do-lijstjes, focus en zelfs een maaltijdplanner. Daarnaast zitten er heel veel extra dingen in, eigenlijk te veel om te noemen. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ook zijn er combinaties te koop zoals een focusboek of een journal. Echt heel gaaf!

4. Purpuz Planner

Over deze agenda is al ontzettend veel geschreven, maar het blijft dan ook een mooi fenomeen. De Purpuz Planner 2021 is dé plek voor al je afspraken, doelen, dromen, lijstjes, aantekening en to-do’s voor werk & privé. 

Maar eigenlijk veel meer dan dat. Er zit een werkboek bij, er staan maandelijkse reflecties pagina's in en een stappenplan. Kortom als je volgend jaar echt iets wil bereiken koop dan de Purpuz Planner 2021.

5. Familie Agenda

Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar een handige overzichtelijke agenda voor een zacht prijsje. Met ruimte voor ieder zijn eigen planning binnen het gezin. Dan is de Familie Agenda echt iets voor jou. Lekker simpel en overzichtelijk! 

Familie Agenda

BonusTip

Als bonustip wil ik graag nog deze planner met je delen; de Family Survival planner is een kalender die wij nu al meer dan vijf jaar gebruiken binnen ons gezin. Een grote duidelijke kalender met genoeg ruimte per dag om alle afspraken goed op te schrijven. Ook de jongens zijn er erg content mee, een aanrader voor het hele gezin.

Ik hoop dat er een leuke agenda voor je bij zit en ik wens jullie alvast een heel mooi nieuw jaar toe met een hoop nieuwe kansen en mogelijkheden!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

You May Also Like

4 Comments

 1. Ik kocht in een dumpwinkel een agenda 2021 met lint en op het kaft kruiden. In deze agenda noteer ik vanaf december wat we eten per dag. Om duidelijk te krijgen wat eet ik hoeveel fruit en groenten per dag, hoeveel gewicht en hoeveel kleuren groenten.
  Heel verhelderend en het gaat er ook voor zorgen dat ik minder uitgeef in de supermarkt.
  Mijn weekmenu plan ik dus in deze agenda en op post-it blaadjes noteer ik alle boodschappen.
  Kosten agenda 0.70 Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super tip zeg, echt heel goed. Ik wil in 2021 ook gezonder gaan eten en beter plannen wat we eten. Ik vind dit echt een hele goede tip!

   Verwijderen
 2. Ik vind zo'n family planner altijd zo leuk eruit zien. Maar met een gezin van 3 een beetje overdreven, wij gebruiken dan de helft van de vakjes sowieso al niet. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat zou idd zonde zijn, maar vaak zijn dit soort dingen afgestemd op grotere gezinnen. Hopelijk heb je een gepaste planner gevonden.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: