Persoonlijke D&D April 2024

by - mei 04, 2024

Welkom bij de Persoonlijke Doelen & Duurzaam van de maand april. Het was een rustige en relaxte maand die voor mij gevoel voorbij vloog. Kreeg mijn snackweek toch nog een staartje en lopen mijn bezoekers terug.

Doelen en Duurzaam Taxx Life blog

Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk Persoonlijke D&DFinanciële D&D en Ecologische D&D. Je leest nu de Persoonlijke D&D.

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; dit gaat nog steeds lekker, ik zit en goede sportroutine al denk ik wel eens om mijn hardloopschoenen aan de wilgen te hangen. Maar tot nu toe nog steeds iedere week 5 kilometer. De 8000 stappen per dag zijn ook nog steeds een feit.

Vertelde ik vorige maand nog dat ik blij was dat mijn gewicht hetzelfde was gebleven na de feestmaand en snackweek. Helaas kreeg ik het begin april toch nog voor mijn kiezen. Uiteindelijk wel gelukt om het weer wat naar beneden te krijgen. Nu doorpakken!

GewichtVerloop afvallenMentale Gezondheid; na alle keuzes die wij moesten maken in de maand maart, was april echt een stuk relaxter. De oudste ging nog een weekje naar Berlijn, waar hij echt een geweldige tijd heeft gehad. Een prima maand dus en voor mijn gevoel echt omgevlogen.

Minimaliseren; mwah, het lukt mij redelijk om alles netjes te houden. Maar mag nog steeds wel wat minder zooi. Hopelijk binnenkort weer wat meer tijd daarvoor, als ik mijn eigen uren weer ga werken. Sinds januari spring ik op mijn parttime dagen een paar uurtjes bij vanuit huis. 

Taxx Lifestyle/Blog


Unieke Bezoekers; dit begint wel een drama te worden. Ik postte afgelopen maand alleen mijn drie D&D's waardoor de unieke bezoekers behoorlijk teruglopen. Hopelijk als ik in mei weer mijn eigen uren ga werken weer wat meer tijd voor mijn blogs en socials.

In april bezochten 755 unieke bezoekers mijn blog en dat is dus weer minder dan vorige maand en echt ver onder mijn streven van 1000 unieke bezoekers. Het aantal weergaven liep ook terug naar 8.061 views.  

Social Media; nog wel het één en ander gepost, maar niet zoals ik zou willen. Het ontbreekt mij een beetje aan tijd en inspiratie. Op Pinterest gebeurde wel wat leuks, daar ging een oude foto van onze keuken in eens viraal. Zoveel views heb ik nog nooit gehad op een pin. Helaas merk ik hier weinig groei van op mijn blog.

Pinterest Keuken Japandi

Omzetdeze maand draaide ik geen omzet, hooguit een paar centen aan advertentie inkomsten. Nog steeds niet het idee en de tijd wat ik precies wil en kan. 

April was dus een prima maand, die voor mijn gevoel is omgevlogen. Leuke en gezellige activiteiten met vrienden en familie. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: