Week 45; Eerste Kerstbestelling, Boksen, In de Krant en op de Vegetarische toer!

by - november 11, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; de weken worden wat saaier en met de nieuwe maatregelen zal dit ook niet echt verbeteren ben ik bang. Maar we vermaakten ons eigenlijk prima deze week; zo kreeg ik de eerste kerstbestelling binnen, stonden de jongens in de krant, gingen we verder op zolder en aten we verantwoorde broodjes burger.

Merry Christmas KerstSlinger

Maandag
Vandaag ga ik werken in plaats van morgen, mijn maatje is namelijk 25 jaar in dienst. En ook al wordt het niet uitgebreid gevierd in verband met Corona, ik wil er toch graag bij zijn. Nog een paar jaar en dan moet ik er zelf ook aan geloven. 

Werkplek Versieren


's Avonds mag ik werken aan de eerste kerstbestelling in mijn webshop van dit jaar. Dit keer een mooie rode MERRY♥CHRISTMAS-slinger.

Merry Christmas Slinger Taxx Lifestyle

Dinsdag
Vandaag dus lekker vrij en dat voelt heerlijk. Ik ga eerst thuis aan de slag en daarna nog even sporten. Als ik naar de sportschool fiets breng de slinger weg en nog een een pakketje dat ik had verkocht via Marktplaats

Kerstslinger Pakketjes Wegbrengen

Vandaag komt ook eindelijk de monteur langs voor onze combimagnetronoven, het euvel is snel gevonden, maar helaas niet gemaakt. Er moet wat besteld worden en dat gaat dus nog even duren. Verder werk ik een beetje aan mijn blog en in het huishouden.

Eind van de middag  haal ik weer een Too Good to go box op, dit keer bij bakker Bart. Een zeer geslaagde box inclusief taart! De jongens zijn er blij mee.

Too Good to Go Box Bakker Bart

Woensdag
Ik start de dag weer met een tuintraining bij een vriendin. "Neem je je bokshandschoenen mee?" appte ze me om half acht in de ochtend. Een fijne warming up en daarna nog even wat flinke krachtoefeningen. Ik ben bang voor morgen.

Fitgirl Trainen Boksen

's Middag gymmen en de oudste fiets voor de tennis nog even naar de bibliotheek. Nu die gaat sluiten haalt hij snel nog wat boeken voor hem en zijn broertje. Trotse moeder hier :). 's Avonds gaat de jongste naar de reddingsbrigade, maar dat houdt nu ook op voor twee weken. 

Eind van de middag valt de Culemborgse Courant op de mat en zo als ik al vertelde vorige week , staan de jongens er in met hun Halloweenfoto. 

In de krant Halloween

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid, ik zit heel ongezellig alleen. Mijn vriendinnetje is ziek thuis en mijn andere collega de hele dag in meetings en gedeeltelijk thuis. Saai dagje vandaag.

Na mijn werk rij ik nog even langs mijn ouders, kletsen bij en dan door naar huis. 's Avonds weer onze heerlijke TV-vooravond waar over ik volgende week ga vertellen. 

Vrijdag
Ook vandaag aan de arbeid en dan lekker weekend. Ik kijk er nu al naar uit. Waarom weet ik niet, want spannend zal het niet worden. Vergeleken met gisteren een enerverend dagje op het werk, maar gelukkig als nog relaxed het weekend in.

We starten het weekend met The Masked Singer inclusief chips en cola, heerlijk deze avonden.

The Masked Singer

Zaterdag
Ik wil me dit weekend thuis goed nuttig maken, zoveel plannen. Mijn hoofd loopt letterlijk over! Het lukt me dan ook om 's ochtends al een hoop dingen weg te werken. Eind van de ochtend rij ik nog even naar de milieustraat en ga op zoek voor nog wat leuke accessoires voor het toilet.

We hebben het toilet heel mooi opgeknapt, maar over de styling ben ik nog niet helemaal tevreden over. Uiteindelijk beland ik op de kerstshow van ons plaatselijk tuincentrum. Maar helaas nog geen leuke accessoires voor het toilet.

KerstShow van den Hurk Culemborg

De rest van de dag ga ik nog even lekker opruimen op zolder. Het moet er nu toch echt van komen en we willen binnenkort beginnen met het bouwen van een wand. Maar wat een zooi mensen, het is vreselijk! Manlief gooit 's avonds tevergeefs nog even een hengeltje uit. 

Karpervisse Meer

Zondag
De struggle is real om de deur uit te gaan om te gaan hardlopen. Ik kies er voor om drie kilometer te lopen, maar dan wel op mijn aller hardst. Daar moet ik echt heel hard voor werken, dus dit is echt de perfecte zondagochtend workout voor mij. Misschien moet ik dit er maar in houden in plaats van iedere keer die haat-liefde verhouding met dat hardlopen.

Vandaag verschijnt ook mijn artikel over de Twee minuten regels die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Ik twijfelde lang om dit artikel te plaatsen, maar ik krijg leuke reactie's en het wordt goed gelezen. Dank je wel dat jullie dit soort artikelen waarderen. Nog niet gelezen? Klik dan hier.

Zolder Vegetarische Burger

De rest van de dag weer aan de slag op die vreselijke zolder. Het valt niet mee, maar met het uiteindelijke doel in mijn achterhoofd wordt het steeds makkelijker om dingen weg te gooien. Ook mijn Marktplaatsaccount is weer lekker gevuld, dus mocht je interesse hebben klik hier

's Avonds eten we lekker broodjes vegetarische burger met frietjes en zo sluiten we weer een prima week af. Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: