Black Friday in Coronatijd!

by - november 22, 2020

Vrijdag 27 november is het Black Friday; het jaarlijkse hoogte punt voor alle koopjesjagers. Winkels lopen overvol en websites crashen omdat iedereen voordeel wil. Maar is dat wel verstandig nu de volksgezondheid er heel anders voor staat dan andere jaren? Het zou toch vreselijk zijn als hierdoor de besmettingen weer op zouden lopen.

Black Friday Corona

Uit diverse groeperingen kwam dan ook de oproep om dit jaar niet mee te doen aan Black Friday. "Zet de volksgezondheid niet in de uitverkoop", was de boodschap. "Door dit te stoppen, voorkomen we dat hierdoor het aantal coronabesmettingen in Nederland weer oploopt", aldus de bestuurders, die zeggen te spreken namens winkelmedewerkers en medewerkers van de distributiecentra in het land.

Lees ook: Blijf Loyaal en Koop Lokaal

Gelukkig zijn er veel bedrijven die gehoor geven aan deze oproep. Sommige winkels doen helemaal niet mee en de grote commerciëlen smeren de Black Friday kortingen uit over een langere periode van bijvoorbeeld twee weken. Heb jij wat meer tijd om na te denken of je die nieuwe afgeprijsde jurk echt wel nodig hebt. ;)

Beste Black Friday Deals

Hieronder deel ik mijn top vijf met de beste Black Friday-deals. Maar denk goed na of je het echt nodig hebt! Dat is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor de gezondheid van je medemens.

Bol.com kiest er dit jaar voor om acht dagen lang verschillende artikelen in de uitverkoop te doen, kijk even op hun Black Friday pagina welke dagen wat in de aanbieding is. 

Black Friday 2021Black Friday 2021

Mediamarkt is al begonnen met de Black Friday Pre Party, waarbij je al flinke kortingen kan scoren op meer dan 250 artikelen. Echt de moeite waard, wat de kortingen doen zeker niet onder van de echte Black Friday-deals.

Wehkamp speelt het helemaal slim. Zij startten Black Friday in hun app, zodat mensen deze zouden downloaden. Afgelopen vrijdag barstte het Black Friday-geweld ook los op hun website en loopt sowieso door tot Cyber Monday.

Black Friday 2020
Foto door Porapak Apichodilok via Pexels

Hema houdt het wat meer verborgen. Als je op hun website komt, merk je weinig van Black Friday. Maar er is wel degelijk een link, die ook deze hele week loopt.   

Als laatste hebben we nog Plein.nl, een fijne webshop voor de persoonlijke verzorging en het huishouden. Zij trakteren jou al op de beste deals met tot wel 50% voordeel op alle verzorgingsproducten. En ik heb even gekeken, sommige kortingen lopen wel tot de 60 of 70 procent.

Misschien heb jij wel speciaal gewacht tot deze periode van het jaar om iets te kopen waar je lang voor hebt gespaard of koop je nu dingen waar je echt wat aan hebt. Want het is absoluut de moeite waard om nu gebruik te maken van de hoge kortingen. Maar laat je niet verleiden......

*dit artikel bevat affiliate linkjes

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: