Week 46; Megabestelling, Voortgezet Onderwijs, Sinterklaas, Wijn Drinken en toch een nieuwe Oven!

by - november 18, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week kreeg ik een megabestelling binnen via mijn webshop, waren we druk met de voorbereidingen voor het voortgezet onderwijs, had ik een gezellige borrel en bestelden we alsnog een nieuwe oven.

Mega Bestelling Taxx Lifestyle

Maandag
Vandaag krijg ik een megabestelling binnen in mijn webshop. Ik weet serieus niet wat ik lees, echt te leuk en heel dankbaar hier voor. Wel aan de bak dus de komende avonden, maar dat doe ik graag. Eerst deze werkdag maar eens doorkomen, want die verloopt niet helemaal soepel.


Na het avondeten dus lekker aan de slag met de bestelling. Ik wil het in etappes doen dus hou het vanavond bij het snijden, knippen en vouwen van alle vlaggetjes. Dan kan ik morgen de eerste kleur er op zetten.


Dinsdag
Vandaag is mijn thuiswerkdag en dat is geen overbodige luxe. Ik ben wel druk met mijn werk, maar tussen door kan ik mooi wat huishoudelijke taakjes doen en dat is fijn. De jongens ook gewoon naar school, dus voor zowel DHL als mezelf kan ik een hoop doen.

's Avonds werk ik aan de eerste partij slingers, de zwarte MERRY*XMAS-slingers , drie stuks in totaal. 

Kerstslinger

Tussendoor kijk en luister ik gelijk even mee met de informatieavond van een eventueel toekomstige school voor de oudste. Gisteren is hij met zijn klas bij een andere school wezen kijken en over twee weken gaan ze bij deze school op bezoek.


Woensdag
Vandaag mijn parttime dag die ik weer begin met een tuintraining bij een vriendin. Daarna lekker douchen en weer verder met de megabestelling. Ik hoop het vandaag te kunnen afronden, ik maak de Sint en Piet-slingers. Dit ziet er toch best cool uit met die letters zo.

Sint en Piet Slinger

's Middags weer onze standaard woensdagmiddag met gym en tennis. 's Avonds gaan manlief en de jongste nog even op familiebezoek, waar er lekker geknuffeld wordt met dit schattige dotje wol!

Pomeriaan knuffelen

Donderdag
Vandaag mijn laatste werkdag van de week. Weer niet geheel vlekkeloos, maar we overleven het. Als het dan tegen zit, gebeuren er ook ineens dingen die normaal nooit gebeuren :( Lang leven de logistiek.

Uit mijn werk nog even langs mijn ouders en daarna lekker weekend vieren. Soort van dan, want mijn waslijst is lang, heel lang!

Vrijdag
Vandaag mijn parttime dag en vandaag komt eindelijk de monteur voor de combimagnetronoven met het nieuwe onderdeel. Na tweeënhalve week kunnen we hopelijk weer bakken en opwarmen, maar het allerbelangrijkste is dat we weer een klok hebben :)

Het sporten sla ik dus even over en ga voordat de monteur komt, nog even boodschappen doen. Even een tip mensen, maak gebruik van deze kaart van de Postcodeloterij. Ik hoor altijd een hoop mensen roepen; ik eet niet vegetarisch. Dat hoeft ook niet; je haalt gewoon je normale boodschappen en laat de kaart scannen. Wellicht gaat er iets van je eindbedrag af en als je het helemaal slim wil spelen, deel ik graag een paar van mijn tips:

Sowieso zijn alle groenten te betalen met deze kaart, ik ga er van uit dat iedereen groente eet dus dat is al mooi mee genomen. Verder kun je kijken naar bepaalde varianten, zoals bijvoorbeeld verse Vlaamse friet, bepaalde pastasauzen, eieren, spaghetti en nog veel meer. Je ben echt een dief van je eigen portemonnee als je er niets mee doet.

VegaFavorieten

Helaas krijgt de monteur de oven niet aan de praat, zelfs niet met het nieuwe onderdeel. Flink balen, ik had zelfs al worstenbroodjes gekocht voor tussen de middag. De oven kan eventueel nog mee voor onderzoek, maar dat kan wel drie weken duren. Aangezien we al bijna drie weken zonder zitten en er toch geen garantie meer op zit, besluiten we toch een nieuwe te gaan bestellen.

De middag ga ik flink aan de slag op zolder. Er gaat een hoop de deur uit via de gratis weggeefhoek op Facebook. Ook wordt de grote bestelling, waar ik deze week aan werkte opgehaald. Ik hoop dat de slingers een mooie plekje krijgen en er een hoop kinderen blij van worden.

Bestellingen Taxx Lifestyle

's Avonds kijken we weer gezellig met zijn allen de finale van The Masked Singer. Vorig jaar vond ik het echt een belachelijk programma, maar dit jaar hebben we er echt van genoten. En jullie raden het al, volgende week gaan we weer over naar de The Voice of Holland! Hier doet toevallig iemand aan mee die ik ken via het internet, dus heel benieuwd. 

Zaterdag
Manlief zijn wekker gaat om vier uur, niet normaal. Hij moet vandaag aan het werk op de Maasvlakte om een flink project af te ronden. De jongens starten lekker rustig op en ik loop nog even drie kilometer hard. 

Vandaag wordt ook onze nieuwe oven geleverd. Gistermiddag gelijk een nieuwe besteld en vandaag al in huis. Helemaal blij mee, nu wachten tot manlief thuis is. Helaas kan ik het niet alleen, al heb ik het wel geprobeerd natuurlijk, maar hij is te zwaar.

Ik breng een pakketje naar het postkantoor voor mijn handeltje op Marktplaats en ik mag nog een leuke Sint en Piet-slinger afleveren bij een tevreden klant. De twee kleine mannen kijken naar de intocht van Sinterklaas op televisie. En de twee grote jongens trouwens ook. Het blijft leuk, ik kijk stiekem ook mee. 

Sint en Piet Slinger

Eind van de middag ga ik naar een vriendin waar we gezellig borrelen op haar aankomende verjaardag. De mannen hebben ook een gezellige avond en zetten uiteraard hun schoen.

Borrelplank HighWine

Zondag
Omdat ik gisteren heb hardgelopen, vandaag lekker rustig aan. Geen overbodige luxe trouwens, want die wijn van gisteren hakt er behoorlijk in. Het voelt als of ik de hele nacht heb doorgehaald, maar ik was toch echt netjes om elf uur thuis. Het wordt een pyjamadag vandaag. 

Helaas bereikt ons ook het trieste bericht dat de kantine van de tennisvereniging is afgebrand afgelopen nacht. Te triest voor woorden. Het is al zo een fijn jaar voor alle verenigingen en dan dit ook nog eens. 

AEG Combimagnetronoven

We installeren de nieuwe oven, kijken Formule 1 en kijken nog een serie op Netflix. 's Avonds eten we lekker zelfgemaakte pizza uit de nieuwe oven. Daarna lekker vroeg naar bed, morgen weer een nieuwe dag vol nieuwe energie! Bedankt voor het lezen en tot het volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: