Week 47; Worstenbroodjes, Zorgverzekeringdrama, TV-debuut, Nog Steeds Opruimen en Nieuwe Plannen!

by - november 25, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week maakte onze oudste zijn televisiedebuut, schrok ik flink van onze nieuwe zorgverzekering, bleven we opruimen en beginnen de plannen voor mijn webshop vorm te krijgen.


Maandag
Vandaag mijn parttime dag, die ik begin met een uurtje thuis aan de slag. Ik ben pas om tien uur welkom in de sportschool. Dus kan ik mooi eerst nog even aan de slag. Ik ga met de auto naar de sportschool omdat ik nog wat spullen bij de AVRI moet dumpen.


Maar wat voelt het raar om met de auto aan te komen bij de sportschool, ik mis dan echt mijn warming up van het fietsen. Dus ik besluit eerst de crosstrainer te pakken voordat ik begin aan mijn krachttraining.

WorstenBroodjes

Tussen de middag maak ik voor de jongens worstenbroodjes warm in onze nieuwe oven. Eind van de middag hebben we het voorlopig adviesgesprek voor het niveau van het voortgezet onderwijs, ja mensen we blijven er druk mee. Het was een goed gesprek, het niveau was geen verrassing en we zijn dik tevreden. Nu nog een school kiezen.

Dinsdag
Vandaag weer naar kantoor, het wordt een gezellige werkdag zonder te veel poespas. 's Avonds verdiep ik me in de nieuwe ziektekostenpolis voor 2021. Om te janken, wat een geld! Vorig jaar schreef ik nog dit artikel hoe we bespaarden op onze zorgverzekering. Nu is daar weinig van over voor mijn gevoel.

Vorig jaar kregen we nog 2% korting omdat we de premie per jaar betaalden, dat hebben ze nu terug geschroefd naar 1%. Daarnaast is ook de korting voor een hoger eigen risico drastisch verlaagd. Daarnaast moeten we ook echt rekening gaan houden met aankomende kosten voor de orthodontist, dus één van ons twee moet zijn de tandartsaanvulling om hoog zetten.

Mijn prachtige verhaaltje van onze zorgspaarpot valt dus flink in duigen. We gaan het net aan halen om de premie voor 2021 te kunnen betalen met ons spaarpotje. We houden maar krap een paar 100 euro over als ziektebuffer en ik had stiekem gehoopt dat dit wat lucratievere was geweest.

Woensdag
Vandaag mijn parttime dag en voor dat ik naar de sportschool fiets pak ik eerst even de bovenverdieping aan. Ik denk dat deze energie door het heerlijk weer komt. Na het debacle van de vorige keer met mijn natte was, durf ik het vandaag wel aan met het beddengoed.

Fortnite Dekbed

Daarna even naar de sportschool want mijn maatje waar ik in de tuin sportte is even uitgeschakeld vanwege een kleine operatieve ingreep. Met haar stem in mijn achterhoofd ga ik los in de sportschool. Uiteraard op de fiets ;)

's Middags onze standaard woensdagmiddag met gym en tennis. Ik fiets even mee naar de tennis want gelukkig is er na de brand van afgelopen zondagnacht een alternatief gevonden zodat de tennislessen voor de jeugd gewoon door kan gaan. 

Tennis TerWeijde Culemborg

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid, geen bijzonder dag, moet alleen echt een paar dingen afronden waar ik al een tijdje tegen aan zit te hikken. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar soms heb je dat.

Na mijn werk even een bliksembezoek bij mijn ouders en dan snel naar huis om te kijken naar het televisie debuut van de oudste. 

TV Debuut

Gisteren kwam er tijdens de tennisles een cameraploeg langs voor een leuk item over de brand en de hulp die de club daarna kreeg. Hij is best goed in beeld, super grappig. Wil je het item lezen en zien, klik dan op deze link.

Vrijdag
Ook vandaag weer aan de arbeid, het wordt een topdag! Samen met mijn vriendinnetje, de mannen hebben ons namelijk verlaten vandaag, verzetten we een hoop werk. Ik zeg: een topteam is herrezen. Met een voldaan gevoel rij ik naar huis.

s' Avonds kijken we met het hele gezin de eerste aflevering van The Voice of Holland. Na The Masked Singer zijn de we komende weken met dit programma onder de pannen.

The Voice of Holland

Zaterdag
Vandaag een beetje een rommeldagje. Manlief en ik starten weer eens op de zolder, met een kofferbak vol rijdt hij naar de milieustraat. Daarna ga ik met de oudste op zoek naar cadeautjes voor zijn schoolsuprise. Helaas zonder resultaat.

's Middags ga ik nog even door op zolder en samen met de oudste zoeken we zijn schoolwerkjes uit van de afgelopen jaren. What was I thinking om alles te bewaren. We gaan van drie naar één doos, wat een bevrijding!

Schoolwerkjes Uitzoeken

Manlief gooit nog een hengel uit in de ijzige kou. De jongens en ik maken er een gezellige warme zaterdagavond van. 

Pizza Broden Lidl

Zondag
Vandaag gaan we verder met schoonmaken en opruimen op zolder. Jullie zouden wel denken; wat duurt dat lang! Hoeveel troep kan een mens verzamelen. Maar we komen steeds dichter bij het eind en hopelijk kunnen we binnenkort gaan bouwen. Al speelt tijd hier ook een rol in en dan vooral van Manlief.

Tot eind van de middag dus druk met de zolder en daarna nog even verder met mijn webshop. Ik heb wilde plannen, maar vind het ook ontzettend spannend. Dus beetje bij beetje ben ik mijn webshop aan het aanpassen. Vandaag een grote stap; ik pas de layout en de header aan met een nieuwe boodschap. Wordt vervolgd.......en het kan ook nog duizend keer veranderen. ;)

Taxx Lifestyle Webshop

En dat was het eigenlijk wel weer voor deze week. Ik hoop dat jullie het nog een beetje leuk vinden om mee te lezen, want ik merk dat ik het soms lastig vind. Ik denk als snel; 'Oh dat interesseert anderen helemaal niet'. Maar ja, het blijft ons simpele leventje :) Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Ik vind het heel leuk om mee te lezen over de dagelijkse dingen. Succes met de transformatie van de webshop!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: