Acht Best Gelezen Artikelen 2018

by - december 30, 2018

Terugkijkend naar het afgelopen jaar wat betreft mijn blog mag ik zeggen dat ik best trots ben. Ik heb mooie dingen mogen doen en mijn eerste twee samenwerkingen zijn een feit. Daar ben ik super trots op. Vandaag deel ik de acht best gelezen artikelen van het afgelopen jaar die ook nog eens bijna allemaal in het thema zijn van wat ik graag wil uit stralen met mijn blog.


Ik sorteerde alle artikelen met meer dan 1000 views  en daarmee kwam ik precies op het getal acht. Toevallig mijn lievelingsgetal. Ik begin onderaan en eindig met het best gelezen artikel in 2018.

Op deze plek het enige weekoverzicht in de lijst en wel die van week 41. Waarschijnlijk heeft dit de maken omdat het woord 'hulpdiensten' in de titel is verwerkt en omdat het in dezelfde week werd geplaatst met een ander hoog scorend artikel. Over het algemeen worden alle weekoverzichten wel goed gelezen en daar ben ik erg blij mee.

Een financieel artikel over hoe ik op verschillende manieren inkomsten probeer te generen. Ook geef ik tips van mezelf en verwijs ik naar andere bloggers die veel hebben te vertellen op dit gebied.

Dit artikel schreef ik omdat ik dacht mijn bankrekening werd leeg getrokken door goede doelen. Toen ik het op een rijtje zette viel het allemaal reuze mee. Ik vroeg jullie om advies en jullie reageerde hier massaal op. Bedankt daarvoor.

De eerste Doelen en Duurzaam in deze lijst, ik ben er blij mee en trots op. Een fijn maandelijks terugkerend artikel. Deze rubriek blijft er zeker in volgend jaar.De tweede en tevens laatste Doelen en Duurzaam in deze lijst. Ik vind het fijn om de punten die ik in deze artikelen beschrijf te delen en hoop hier mee anderen te kunnen inspireren.

Een artikel waar ik best over getwijfeld heb om te schrijven, je gaat toch met de billen bloot. Maar wat heb ik hier ontzettend veel reacties op gehad. Ook op straat werd ik aangesproken door mensen die in een soort gelijke situatie zaten. Achteraf gezien best trots op dit artikel.

2. WINNEN
Misschien is dit niet helemaal mijn eigen verdienste. Een winactie is natuurlijk één van de makkelijkste manieren om mee te scoren. Het mooiste van deze winactie is dat ik het boek 'Dubbeltje op zijn kant' mocht weggeven in samenwerking met uitgeverij Bertram en de Leeuw. Mijn eerste samenwerking voor mijn blog en daar ben ik super trots op.

Ontzettend trots dat dit artikel op nummer één staat. Want dit is op dit moment echt één van de dingen die ik hoog in het vaandel heb staan. Echt heel fijn dat dit soort artikelen door jullie gewaardeerd worden.

Ik wil jullie dan ook hartelijk danken voor het lezen van mijn blog en ik hoop dat jullie mijn blog in 2019 ook weer volop zullen vinden en waarderen.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: